Takk for sist!

Hei igjen! Begynner å bli en god stund siden sist jeg la ut noe nå. Kjenner jeg får dårlig samvittighet når jeg ser hvor mange som har vært innom bloggen min hver eneste dag, uten at jeg har kommet med noe nytt. Derfor er jeg nødt til å takke de tålmodige sjelene som har fulgt med, og samtidig beklage for at jeg ikke har gitt noen lyd fra meg. Veldig mye har skjedd i det siste, og jeg ønsker å fortelle om alt som har skjedd, litt etter litt.

Hele denne "pausen" startet med at dataen min krasjet IGJEN, og jeg fikk den aldri til igjen. Da ble jeg jo pc-løs og fikk ikke skrive mer om jeg så ville. I tillegg skulle jeg og Kjetil være effektive og pusse opp badet, barnerommet og den ene gangen vår. Det var da under åtte uker igjen av svangerskapet så vi hadde ikke så veldig lang tid på oss dersom vi skulle være ferdig i god tid til fødselen. Vi skulle rive av gammelt gulv, legge nytt gulv, male tak, vegger og gulv der det ikke skulle være belegg, i tillegg til at vi skulle kjøpe ny innredning til badet og barnerommet. Vi fikset maling, gulvbelegg, tok to turer til IKEA i Trondheim og stod på som noen tullinger begge to. Da det var igjen én eneste dag med arbeid, bestemte lille jenta vår seg for at hun skulle ut, og dermed ble det fødsel på meg og Kjetil, mens våre to kjære mødre og kommende bestemødre stod på for å få det ferdig til vi kom hjem igjen. Det spørs om hun ikke tålte all den jobbinga dag ut og dag inn med tanke på at hun kom én måned for tidlig. Det var jo travle dager, men jeg stortrivdes med å kunne bevege meg såpass mye. Skal se om jeg finner igjen før-og-etter bildene av oppussingen, det var jo tross alt meningen å blogge om det før pc'en krasjet...

Jeg har så mye jeg skulle ha delt, men jeg tenkte å ikke skrive så alt for mye akkurat i dette innlegget. I går skrev jeg fødselshistorien min, og den tenkte jeg å dele dersom det skulle være interesse for det. Jeg har også klipt meg, bleiket håret og begynt med briller, så nå for tiden er det jo ingen som kjenner meg igjen lenger! Så det blir nok et før-og-etter bilde av det også. Søndag som var ble lille jenta vår døpt, så det blir det nok et lite innlegg om.

Det var vel i grunn det meste, så da får vi se når jeg kommer med neste innlegg. Litt vanskelig å si i og med at jeg ikke har pc lenger. Men det kommer:) Nå er det på tide at jeg hopper til sengs også. Carina har allerede sovet 3 timer, og det er ikke mer enn 4 timer til Kjetil kommer hjem fra arbeid heller :)

Dere får ha ei fortsatt god natt :)

2 kommentarer

Cathrine

16.11.2011 kl.09:28

Hurra for nytt innlegg:D Gleder meg til å lese fødselshistorie, se bilder fra oppussingen og dåpen, også bilde av deg:)

Linda :)

17.11.2011 kl.00:40

Cathrine: Det var godt å høre :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits