Fått kylling!

Morn morn alle sammen! For første gang i historien er jeg oppe og skriver innlegg SÅ tidlig. Sannheten er vel at jeg aldri gikk og la meg.. Jeg og Kjetil fant ut at det beste var å døgne siden han skal på formiddagsspreng i helga. Hadde vi lagt oss i 4-tiden og sovet halve dagen i dag, hadde jo ikke han kommet seg opp 5 i morgentidlig. Jeg sovnet av en times tid her i stad, ble ganske tunge øyelokkene tilslutt. Vi har fremdeles bare sett to av filmene, og jeg må si at Triangle var en utrolig bra film. Den var spesiell, og litt vanskelig å forstå til å begynne med, men den var gjennomført! Anbefales. I løpet av natta prøvde vi doppleren igjen og vi fikk tatt opp kraftige og fine hjerteslag. Så at hun hadde en puls på 160 slag i minuttet da hun var på det livligste. Er ikke det litt høyt? Koselig var det i alle fall å høre.

Meen nok om den "innholdsrike" natta vår. Vi fikk en kylling her om dagen! En skikkelig søtnos. Det var bare èn, men det er mulig det kommer flere. Situasjonen i hønehuset vårt er litt spesiell; vi har en høne og hane som liksom er sjefene i huset, mens de to dverghønene er under dem. Dverghønene har sluttet å legge egg, men det er de som ruger på eggene den store høna legger. Dverghønene er så små at de klarer ikke å dekke mer enn tre egg hver, så det er nok grunnen til at det ikke har kommet flere kyllinger. Eggene blir kalde og da kommer det heller ingen kyllinger. Sist vi fikk kyllinger ble det 12 av dem, og det var dverghønene sine. Alle døde etterhvert dessverre, og vi kunne ikke fatte hvorfor. Senere fant vi ut at kyllinger ikke skal gå på flis, da de spiser den.. Så vi har byttet underlag, og nå går det bare bra.

Slenger med noen bilder av gjengen :)


Hanefar.


Hanen, høna og pusen i kjøkkenhagen til mamma.


Dverghønene og noen av kyllingene fra kullet på 12. Ganske gammelt bilde.


Dverghønene og den lille.


Den lille søte.

Nå skal jeg straks ut med eggerøre til lille kylling, og så får vi se hva dagen bringer. Ha en fin dag:)

Hva synes du?

3 kommentarer

SaraCrohnsAlexandra

14.07.2011 kl.11:53

hater å døgne, blir helt gal i hodet :P Så søt kyllingbaby :)

Linda :)

14.07.2011 kl.13:06

SaraCrohnsAlexandra: Hehe, ja en blir litt rar i toppen, men det er så lenge siden jeg har gjort det at det måtte prøves igjen;p Ja, den er nydelig:D

Maléne Camilla ッ

15.07.2011 kl.01:03

haha, så søt :D Husker vi hadde kyllinger da jeg var lita, råkoselig, i grunn :3

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits