Uke 30!

Da var jammen meg uke 30 også omme. I dag går jeg altså inn i uke 31; en uke nærmere termin, en uke nærmere å få livet snudd på hodet. Tenkte jeg skulle prøve en annen form for oppdatering denne gangen, so here we go!

♥ Termin: 12. september 2011

♥ På vei: 31+0 uker

♥ Igjen til termin: 9 uker

♥ Planlagt: Så planlagt en kunne ha fått det!

♥ Kjønn: Jente

♥ Hodet ned: Ja, og det har det vært siden uke 28/29!

♥ Hodet festet: Det er det nok ikke.

♥ Utålmodig: Nesj, har det ikke travelt jeg! Tiden går for fort, så jeg har lært meg å holde fast i øyeblikket så lenge jeg kan, og ikke lengte framover i tid. Plutselig sitter en der og bare tenker tilbake på det som var.

♥ Bestemt navn: Carina, etter min bestemor som het Kari. Dersom det likevel skulle vise seg å være en gutt, forblir han navnløs en liten stund. Vanskelig å falle på et valg!

♥ Aktivitet innenfra: Veldig mye aktivitet. Mer og mer for hver dag.

♥ Vektøkning: Veier 67,3 kg, dvs en økning på 8,3 kg.

♥ Hevelser og vann i kroppen: Ikke noe som jeg har lagt merke til nei.

♥ Kynnere: Dårlig med kynnere foreløbig. Det kan jeg like :)

♥ Barnerom ferdig: Hun skal sove hos oss, i alle fall til å begynne med. Har ikke flere rom å ta av enda, så enkelt er det.

♥ Innkjøp til babyen: Har nok det meste vi trenger av klær. Bilsete og vogn har vi også. Mangler seng og annet rusk. Skal på IKEA om ikke lenge, så satser på at mesteparten er i boks etter den turen.

♥ Strekkmerker: Rumpa og et lite stykke nedover lårene. Ser ikke ut!

♥ Plager: Plages litt med en muskel under venstre bryst og hele veien bak på ryggen. Egentlig ikke noe å syte over, men kan bli slitsomt i lengden da jeg ikke kan sitte så lenge av gangen.

♥ Noen matkikk: Synes det er litt trist, men har ikke hatt noen kikk på noe enda.. Vann har kanskje blitt litt bedre enn jeg syntes før, men det er alt.

♥ Sulten: Ikke mer enn før jeg ble drektig. Kan gå flere timer uten at jeg kjenner antydning til sult, så jeg er nødt til å spise etter klokka, ikke etter magen, hvis dere mener hva jeg skjønner. I tillegg blir jeg utrolig fort mett. De kiloene jeg har lagt på meg er nok ikke min fortjeneste slik sett.

♥ Babyens sovemønster: Har kanskje en tendens til å våkne til skikkelig når jeg skal sove, eller generelt bare ligger. I og med at jeg har snudd døgnet totalt, kan jeg si at hun er mest livlig fra 03-05 om natten. Om dagene er det bare litt nå og da. Tror nok hun for det meste sover når jeg er i bevegelse.

♥ Om fødselen: Gleder meg, ingen negative tanker om den.

♥ Tungt: Nei. Hadde jeg ikke veid meg jevnlig, hadde jeg nok ikke kunnet gjette at jeg har gått opp i vekt. Rumpa og lårene tilsier at jeg må ha eset ut litt, men det er det eneste jeg kunne ha sett det på. Merker at det er en kul i veien når jeg skal ha på meg sokkene da, men det har vel ikke noe med tyngde å gjøre..

♥ Søvn: Jeg sover godt jeg. Må som oftest opp èn gang for å tisse da. Jeg sover kanskje litt mye. Om jeg sover 9 timer om natten kan jeg være trøtt og sliten litt utpå dagen, slik at jeg sover et par timer da også. Om kvelden igjen er jeg like trøtt.

♥ Humør: Vil ikke påstå at jeg er noen vandrende bombe, men jeg er nok litt lettere å knekke enn tidligere. Skal ikke så altfor mye til før jeg tyr til tårene og føler at hele verden er i ferd med å gå under. Når det er sagt, er jeg som oftest i godt humør da.

♥ Høygravid: Er vel 34+4 uker, når det er igjen 40 dager, at man offisielt er høygravid, så nei. Kan ikke si jeg føler meg så høygravid heller. Men det kommer vel!

♥ Neste kontroll: 26. juli skal jeg til legen på kontroll.


Uke 30+6

Det som skjer i løpet av uke 30 er at hjernen begynner å kontrollere de rytmiske pusteøvelsene, i tillegg til at fosteret regulerer temperaturen selv. Fosteret har nå ordentlig hår på hodet, mens lanugohårene begynner å forsvinne fra kroppen, foruten om på ryggen og skuldrene. Fosteret er ca. 36 cm lang nå, og veier ca. 1 600 gram.

Herregud som jeg koser meg :)

Hva synes du? Er vi like på noe vis?10 kommentarer

Mamma jane <3

09.07.2011 kl.23:40

Så fin mage!!

Og så godt å lese at du ikke gruer deg til fødselen, det er nemdlig helt fantastisk å sette et abrn til verden! smertene er bare en liten del av det og det varer jo bare i noen timer :-) Du har Så mye å glede deg til! og ja, nyt tiden nå, gå på kino, bowl, gå ut å spise, dra et sted å fyr opp et bål og kos deg med venner! :-) Nyt tiden din nå før ja alt blir helt anderledes! :-)

Linda :)

09.07.2011 kl.23:55

Mamma jane: Tusen takk for det!:) Det er nok ikke så godt når det står på som verst, men etterpå er det sikkert helt fantastisk! Du har så rett, og jeg er helt enig! Jeg nyter hvert et sekund og det kommer jeg til å fortsette med også:)

Mari - mammaen til Kasper <3

10.07.2011 kl.08:27

Fiine magen :)

Mamma jane <3

10.07.2011 kl.11:28

Takk for fin kommentar, vaniljesaus ja, har jeg ikke prøvd :-)

Ja det er fantastisk, er jo såklart slitsomt og vondt, men du gleder deg så utrolig mye til å endelig få holde barnet ditt at det går så bra så! :-)

Og Gled deg til du endelig får barnet ditt på brystet :-) Det er Så fantastiskt!! :-D
Gratulerer med 30 uker :D Tiden går så sinsykt fort. Snart har vi begge de små tullene i armene (har selv termin 10.sept) :D Lykke til videre i svangerskapet !

Marita Kristine.

10.07.2011 kl.12:59

aw, fine magen : )

Linda :)

10.07.2011 kl.15:02

Mari: Taakk :))

Linda :)

10.07.2011 kl.15:11

Mamma jane: SV: Oi, det må du virkelig prøve!:) Ja, det tror jeg på! Kan nesten ikke vente :D

Linda :)

10.07.2011 kl.15:16

EllenBeate .: Takk for det:D Ja, det er sant, det går så altfor fort! Litt artig at vi bare er et par dager unna hverandre:D Masse lykke til videre du også!

Linda :)

10.07.2011 kl.15:18

frøken willersrud ;*: Takk takk :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits