Gå inn her og les.

Kom over en blogg i går som jeg mener er verdt å ta turen innom. Jeg skal ikke skrive noe om bloggen hennes her, gå heller inn og les hennes egen presentasjon av seg selv. Hun skriver utrolig bra, og hun skriver om et veldig sårt tema som preger mange av innleggene hennes. Beundrer henne som er så sterk som hun er. Det er ikke bare bare å snakke ut om en slik opplevelse som hun har vært gjennom.

Det er ett spesielt innlegg jeg ønsker at dere leser. Selv måtte jeg stoppe lesingen og sette fra meg pc'en en stund, for så å begynne igjen. Jeg gråt og gråt og gråt, og fatter ikke hvordan jeg selv skulle ha taklet sammme situasjon. Vet ikke om jeg hadde klart det i det hele tatt.

Vær så snill, gå inn her og les alt. Hennes historie fortjener å bli hørt.

5 kommentarer

Mari - mammaen til Kasper <3

07.07.2011 kl.14:24

sv; Ja, det finnes ingenting bedre :)

Åh, det er så slitsomt når det blir varmt!

ninette

07.07.2011 kl.19:53

Så utrolig vondt det var å lese det innlegget! Tårene bare rant. Går ikke an å forestille seg hvordan det må være å oppleve det de har opplevd. Hun virker som ei sterk jente ja! Vet ikke om jeg hadde klart å takle det om det hadde skjedd meg..

Linda :)

07.07.2011 kl.20:04

ninette: Off ja, helt sykt.. Helt enig i det du skriver.

Lisa Ranheim

08.07.2011 kl.22:30

sv: Tusen takk, ja det er helt sikkert! :-)

jean

08.07.2011 kl.23:20

Huff det var utrolig vondt og trist å lese...tårene renner fælt nå..

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits