Video og bilder fra ultralyd!

Tenkte jeg skulle legge ut dette i går, men det lot seg ikke gjøre da pc'en streiket og ikke ville slå seg på igjen.. Begynner å bli passe lei denne pc'en nå, fatter ikke at jeg har holdt ut med den i tre år.

Tilbake til saken; i går var jeg og Kjetil på 3D ultralyd. Dette ble da i uke 30, noe som egentlig er litt vel sent i svangerskapet. Det anbefales å gjøre det mellom uke 25 og 28, for det er da forholdet mellom størrelsen på babyen og mengden fostervann er best. I vårt tilfelle har babyen blitt så stor at mengden fostervann har minket, og da blir det fort ganske dårlige bilder. Synd vi ikke visste om dette en god del tidligere!

Selv om bildene ikke ble så veldig bra, var det morsomt å se henne igjen. Mot fra tidligere er det nå i grunn 100 % sikkert at det er ei jente. Hun var ivrig på å vise seg fram og vi fikk et bilde som viser ganske tydelig hvilket kjønn det er:) Hun var også ganske hyper under ultralyden. Han som tok ultralyden mistet henne flere ganger fordi hun konstant var i bevegelse. Han måtte le til slutt; hun snudde seg nemlig 360 grader rundt og samtidig hoppet magen min omtrent oppi taket ;p En annen ting som var litt morsomt var at hun holdt for nesen sin! Han sa at han faktisk aldri hadde sett at et foster har gjort det før. Det syntes jeg var litt artig:) Noe jeg er svært fornøyd med er at hun har snudd seg med hodet ned. Da er i alle fall det på plass, slik at hun ikke kommer med rumpa først :)

Vi fikk med i underkant av 30 videoklipp som jeg har satt sammen til én video. Det er ett klipp på 8 sekunder, mens resten er på 4 sekunder. Siden det ble litt uklart får jeg prøve å lage en beskrivelse av hva dere faktisk ser; 00:00 - 00:08 (ikke 3D) ser man profilen hennes, og hun gaper og gjeiper skikkelig. 00:09 - 00:44 ser man ansiktet rett framfra og delvis fra siden (panna til høyre, haka til venstre på skjermen). 00:44 - 01:00 ligger hun akkurat likens som tidligere, bare at hun holder for nesa si. 

Slenger med noen av bildene også :)


Her ligger hun rett "mot oss" med ansiktet, og har hånda si ved kinnet.


Profilen.


Profilen igjen. Ser ut som det er bollekinn her :)


Her ligger hun med ansiktet rett "mot oss" igjen. Mye av bildet falt bort pga lite fostervann. Her ser det også ut som bollekinn :)

Når en ser det i all sin helhet, virker det som om hun får mors oppstoppernese ;p Kan vel nesten si det virker som om hun får skikkelig gode runde bollekinn også! Bollekinn er vel noe av det grommeste jeg vet på babyer. Det er for all del ikke sikkert hun ligner seg i det hele tatt på bildene fra ultralyden. Vet om de som ikke kunne tro det var samme babyen utenpå som inni magen!

Tenk, nå får jeg ikke sett henne flere ganger før hun kommer.. Herregud!

I dag var vi hos jordmor igjen, bare for å ha sagt det også. Alt så kjempefint ut så det var ingenting å sette fingeren på. Hun sjekket både blodtrykket, blodprosenten og urinen, og også der var alt supert. Ikke noe som er bedre enn det :)

Hva synes du, ser du egentlig hva det er?:p

8 kommentarer

Åååh, baby <3 Herregud, du må jo glede deg som et lite barn på julaften jo :D

mormor

05.07.2011 kl.23:13

Det er bare sååå rørende,Linda!! Som jeg gleder meg til å se henne og bli kjent med henne. :) :)

Linda :)

05.07.2011 kl.23:20

The M Life: Hehe, ja, det er helt sikkert! <3

Linda :)

05.07.2011 kl.23:28

mormor: Det er vi flere som gjør :)
Så koselig! Husker vi også var på 3D UL, og var veldig fornøyde! =)
sv: nei, gud for en koselig gave :D den satte han vel stor pris på? Var den slik du fortalte han det eller? :D

SaraCrohnsAlexandra

07.07.2011 kl.18:46

Jeg vil også ha baby :/ Men det får vente.

sv: Takk for deltagelse. Vinneren blir lagt ut 19.00.

Sara - Mamsen til Tina

08.07.2011 kl.21:31

sv: Tusen takk, og i lige så! :)

Kjempe fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits