Uke 29!

30 down, 10 to go!! Herregud!

I dag er jeg 30+2 uker på vei, og det er overhodet ikke lenge igjen. Synes jeg har vært så heldig med svangerskapet mitt. Det dagene mine fylles med er 99,3% glede, over alle spark og bevegelser jeg kjenner, og 0,7% ergrelse over den plagen under brystet og hele veien rundt bak på ryggen. Vet om de som har gått kvalme osv hele svangerskapet.. Føler med dere!

Fosterets hode har omtrent rett størrelse i forhold til kroppen nå. Fosteret har utviklet hukommelse og kan kjenne igjen ting det har hørt før. Jenta vår er ca. 35 cm lang og veier rundt 1 430 gram. Vekta mi viser fremdeles 66,7 kg, så her har det visst stått stille en liten stund.


Uke 30+0

Jeg gleder meg såå til i morgen, da skal jeg og Kjetil nemlig på legesenteret på ultralyd! Det blir så morsomt å se igjen det lille beistet som har begynt med "omtenksomme" ribbeinsspark. Haha, en mer strømgivende følelse har jeg nok aldri vært borti. Legger hun seg til rette med hodet godt plantet nedi bekkenet og tar i skikkelig og sparker hardere i ribbeina enn det hun allerede gjør, kommer jeg til å skvette meg ihjel! Uavhengig av om det er noe som heter det eller ikke. Men tilbake til saken; vi har diskutert om vi skal ta vanlig ultralyd eller om vi skal ta 3D, og valget falt på 3D. Vi har allerede vært på to "vanlige", og dessuten hadde det vært morsomt å fått med en liten filmsnutt av det lille nurket. 14:30 skal vi dit, og før det blir det å komme seg ned på NAV for å ordne alle papirene som må til for å søke om engangsstønad. Tirsdag skal vi til jordmor igjen, kl 10:00. Og jeg som har snudd døgnet så fælt.. Det kan bli spennende! Foreløbig tenker jeg bare på hvor mye jeg gleder meg til morgendagen. Hva om vi får kontrabeskjed? Hva om det faktisk befinner seg en liten snurrebass på skjermen? Det hadde vært litt vittig med tanke på alt det rosa som ligger nedi skuffene her. Hehe.. Neida, vi satser på at Carina fremdeles får være Carina når morgendagen er omme.

Jeg får vel snart gå å legge meg, dersom jeg skal klare å finne tilbake til den a-menneskelige døgnrytmen innen tirsdag. Så dere får ha ei god natt! Sov trangt :)

Har du noen gang fått høre at det du trodde var den lille jenta di faktisk var en gutt, eller omvendt?

14 kommentarer

04.07.2011 kl.00:39

Bruker feil bruker (dumma ha visst lagra den på mi maskin) Slik magen din ser ut og slik den sparker er det en med "tut" inni der er e redd....

Johanne

04.07.2011 kl.00:41

Dumma kom og retta opp for me.. hvem er dum no tru... AU

Linda :)

04.07.2011 kl.00:49

Johanne: Hehe, kanskje det! Det blir i alle fall spennende å se ;) Hvertfall når folk begynner å gjøre seg opp meninger om saken ;)

Malin og Lillegutt i magen

04.07.2011 kl.01:16

Tro meg! Har også hatt denne feelingen på st jeg sku få jente når vi vet det er gutt:o å d verste av alt både meg og roy fikk jente feeling. Så trist vist det sku komme en jente! For da blir det guttefarger fram til hun ikke sku passe det mer:) hehe! Men satser på at det er og forblir lillegutten vår som bor i magehulen:) lykke til i morgen:)

Linda :)

04.07.2011 kl.01:25

Malin og Lillegutt i magen: Ja, en vet vel aldri helt sikkert hva det blir før en har ungen i armene og ser det selv! Jeg er glad uansett hva som kommer ut jeg, bare ungen er frisk :) Tusen takk for det!:)
Gratulerer med uke 30!! Gled deg masse til 3D ultralyd, var selv på det i uke 25 og det var helt fantastisk !!! :D Dyrt men verd det ! Ha en fin dag videre :)

Mari - mammaen til Kasper <3

04.07.2011 kl.12:07

Gratulerer med ny uke! Siste innspurt nå! Så moro med 3D ultralyd da - da får dere virkelig sjekket om det er en jente ;) Vi har bare fått bekreftet en gang at vi har gutt, ved vanlig UL så er veldig spent på om det faktisk er det som kommer ut når han er klar.. Ellers blir det en veldig guttete jente med alt det vi har kjøpt inn :P huff.. hehe :D

Linda :)

04.07.2011 kl.12:53

EllenBeate .: Tusen takk for det!:D Tro meg, jeg gleder meg så fælt at jeg klarer omtrent ikke å sitte stille! Dyrt er det, men det er nok verdt det ja:) Ha en fin dag videre du også!:)

Linda :)

04.07.2011 kl.13:04

Mari: Tusen takk for det!:D Hehe, ja en vet det ikke helt sikkert før en får se det selv etter han er kommet ut;) Blå klær på jente synes jeg er helt greit jeg, men rosa klær på gutt blir nok noe annet ;p

Cathrine

04.07.2011 kl.13:07

Så flott en mage du har! Nyt det mens den er der, for jeg savner virkelig magen min:) Det er nok ei lita Carina inni der ja, ikke noen gutt;) Masse lykke til på ultralyden. Må få se bilder en dag, kanskje dere kommer en tur innom?:)

Linda :)

04.07.2011 kl.13:25

Cathrine: Åå, tusen takk:) Ja, jeg nyter hvert et sekund, gruer meg til den plutselig ikke er der mer! Satser på at det er en Carina der ja, og ingen gutt;) Vi ses da vi er ferdig på ultralyden <3

Mari - mammaen til Kasper <3

04.07.2011 kl.14:01

sv; Da er du et skikkelig B-menneske da, jeg er litt motsatt gitt :P Å sitte oppe til 5 hadde jeg nok sjeldent klart. :P haha

Ja, jenter i blått går helt fint - men når mye av tøyet er veldig guttepreget er det ikke like moro!

Julie

04.07.2011 kl.21:52

Wow, tida går fort! :) Lykke te på ultralyden, og det blir nok fortsatt ei jente! Men dokk har vel et guttenavn i reserve, sånn i tilfelle, kan e tenk me? :)

... det nærmaste e kjem e at vi trudd vi hadd fått ei ho-katte, men så va d ein gutt. Hehe, men det kan vel ikkje heilt sammenlignes :3

Linda :)

04.07.2011 kl.23:44

Julie: Tida går kjempefort! Tusen takk:) Vi har faktisk ikke bestemt oss for et guttenavn enda, vi klarer liksom ikke å bestemme oss! Hehe, det går jo på det samme, selv om det er litt annerledes likevel ;p Det har vi opplevd noen ganger også når det gjelder dyr!

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits