Nomnom

I mai ble jeg med i en konkurranse der 200 bloggere kunne få gratis Pussi kattemat til å teste ut. For en stund siden mottok jeg kattematen i posten, og jeg må si den falt i smak hos i alle fall to av kattene her. Den tredje ville dessverre ikke ha, og den siste har jeg ikke fått prøvd å gitt enda. Den tredje katten jeg gav det til var nok mett for jeg tviler egentlig på at det fins noe hun ikke liker. Det som forundret meg litt var den gode lukten.. Altså, mange kattemattyper lukter skikkelig fælt, men denne luktet faktisk veldig godt.

Så det så.

Det disse to sitter og gomler i seg er denne:Mottok du denne pakken?

Én kommentar

Mona Charlotte

03.07.2011 kl.03:00

Hei! :)

Jeg har utfordret deg! :) Trykk på denne linken og les hva du må gjøre; http://frkveslaa.blogg.no/1309654686_jeg_er_blitt_utfordre.html

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits