Pakker!

Var innom apoteket for en stund siden og hentet Baby Box'en vår, og tenkte igjen å dele innholdet med dere!

- Boka Se! fra Goboken.

- Body str 62.

- Bleier, to forskjellige størrelser.

- Smokk.

- Ammeinnlegg.

- Baby Wipes.

- Dusj og shampoo, boblebad, dusjolje.

- Håndkrem, fuktighetskrem, allroundkrem, fettkrem og salve.

 

Vi mottok også Fødselsboken fra Babyverden.no for en liten stund siden. Den har vi vel begge i grunn lest ut. Står ganske mye interessant der.

Jeg skulle vel egentlig komme meg nedover på legesenteret for å bestille time til ultralyd i dag, men som det late dovendyret jeg er ble ikke det noe av.. Sånn går det når man ikke legger seg før halv 6 om morgenen. Kjetil jobber jo natt nå, så jeg skylder på at det har noe med det å gjøre. Kjedelig å legge seg tidlig alene :/ Men jeg har lovt meg selv at jeg skal legge meg tidlig i kveld/natt, slik at jeg kommer meg nedover i 9tida. Det må jeg klare. Kan jo ikke lyve til meg selv?

Ha en fortsatt fin kveld folkens :)

4 kommentarer

Malin og Lillegutt i magen

29.06.2011 kl.23:12

OI! :O så mye man får i den pakken fra apoteket! GLEDER meg til å hente ut min i morgen ja (a) Å værtfall nå som jeg ser hva som er i den ;) hihi

Cathrine

29.06.2011 kl.23:13

Jeg har to rosa smokker til om du vil ha:) Også kan du få låne boka Småen blir født av Gro Nylander om du vil, den er veldig fin og detaljert.

Har du fått ammeputa di? Fikk pakken min her om dagen jeg:)

Linda :)

29.06.2011 kl.23:37

Malin og Lillegutt i magen: Ja, det er mye fint en får:) Synes alle pakkene jeg har fått har inneholdt myye! Bare se på dette innlegget, hvis du ikke allerede har gjort det;p http://heltlindz.blogg.no/1308178111_gratispakker_fra_gobo.html

Linda :)

29.06.2011 kl.23:48

Cathrine: Tja, jatakk begge deler!:) Setter stor pris på det vettu:) Ammeputa har jeg ikke fått enda nei! Kommer vel sikkert snart da:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits