Linker til gratispakker!

Fikk forespørsel om å legge ut linkene til de gratispakkene jeg har fått tak i, så her er dem:

- www.babyverden.no
- www.rimi.no
- www.apotek1.no
- www.libero.no
- www.welenda.no
- www.bam.no
- www.babybox.se
- www.babyglede.no
- www.mambaby.com (trykk på liker på MAM på facebook)
- www.goboken.no

Det skal sies at på noen av dem må en betale porto, men med tanke på hva en faktisk får så er jo det verdt det! På noen av dem er man også nødt til å lete litt for å finne fram, og i tillegg så er man nødt til å være medlem i ett år på noen av dem. Det er jo uansett gratis, så hvorfor ikke. Håper de kommer til nytte!

God natt alle sammen!

6 kommentarer

Nina

14.06.2011 kl.02:14

Takk! Hvordan får man den på babyverden? :)

www.welenda.no - funker ikke...

Linda

14.06.2011 kl.10:28

Jeg fant alt da jeg søkte på "gratis startpakker" på google, og jeg lette og lette, så det er nok det eneste tipset jeg kan gi deg når det gjelder den welenda-siden.. http://www.babyverden.no/Bli-medlem/ Bli medlem så får du Fødselsboken gratis tilsendt, i tillegg til at du blir med på månedlige trekninger.

Charlotte

14.06.2011 kl.14:55

Vitus apotek har også en gratispakke - www.babybaby.no

Får man noe fra MAM? Har sett på siden men ser ut som det bare er nyhetsbrev?

Linda :)

14.06.2011 kl.18:48

Charlotte: Takk for tipset! Man får ikke noen pakker fra MAM, men dersom en trykker på "liker" på MAM på Facebook, så får man tilsendt en smokk!

Randi

15.06.2011 kl.19:02

SV: Takk takk! Har en søt liten tut mage du også! Så koselig å alltid ha selskap! :) hehe! Jeg fikk først termin 30.aug så ble jeg flytta frem til 22. :) Artig å følge dem som er ganske likt ut i svangerskapet! :) Og, ja gratis pakker er gøy! :)

Linda :)

15.06.2011 kl.21:26

Randi: Hehe, jo takk for det:) Artig å dele sine erfaringer med andre som er kommet like lang også ja:) Apropos gratispakker, jeg sitter her nå med tre pakker som jeg skal til å åpne! Morsomt:D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits