Uke 26!

Ble ikke noen oppdatering i går likevel, ble til at jeg så Apollo 13 sammen med Kjetil og mamma istedet :) Ganske bra film forresten. Nå har jeg akkurat vært nedover og handlet litt, så skal jeg begynne på middagen om en liten stund. Så er straks alt klart til at min kjære kan komme hjem fra arbeid :)

Forrige tirsdag var jeg og Kjetil hos legen på kontroll, noe jeg virkelig hadde sett fram til slik at jeg kunne få nevnt bekkenløsningen min og kanskje fått noen gode tips. Men neida. Vi var begge to så bestemt på å huske å nevne den greia jeg har i føttene og armene mine, at vi glemte helt av bekkenløsningen. Jeg er ikke overrasket. Det eneste legen gjorde var i grunn å måle magen min og å måle blodtrykket mitt. Alt så bra ut så det var jo godt å høre. Fikk høre at jeg er litt stor. Eller rettere sagt, livmoren er litt stor. Så som dere ser havnet jeg denne gangen noe over gjennomsnittet, mot fra forrige gang da jeg lå midt på gjennomsnittet:

Neste kontroll blir 5. juli hos jordmoren, så da satser vi på å huske å nevne bekkenløsningen da ;) Like spennende hver gang, å se om alt blir husket.

I dag er jeg 27+1, og det som skjer i løpet av uke 26 er at fosterets øyne begynner å reagere på lys. Den neste måneden vil være en aktiv periode for fosteret, og det vil vokse og legge godt på seg. Fosteret er nå ca. 22, 5 cm lang, og veier ca 945 gram. Jeg veier 65, 4 kg, 6,4 kg mer enn før jeg ble drektig. Synes grammene legger seg på jevnlig nå! Bekkenløsningen blir også bare verre, men jeg merker at det hjelper å gå. På sett og vis er det bra for da motiveres jeg jo til å bevege meg mye mer enn dersom det hadde vært vondere å gå. Da hadde jeg sikkert bare sittet i ro hele tiden.. :s

I denne perioden i svangerskapet drømmer en visst mye. Mest om fødselen og slik. Jeg drømmer mange forskjellige drømmer hver eneste natt, og spesielt mot morgenen. Det jeg som oftest drømmer er at det er noen etter meg som jeg må rømme fra. I halvparten av tilfellene får de tak i meg og fanger meg, og da ender drømmen med at jeg tar selvmord, i den form av at jeg har en knapp jeg trykker på for å sprenge meg selv. De gangene de ikke klarer å fange meg, er det jeg som tar livet av dem, som oftest med en pistol. Lurer på hvorfor jeg drømmer slike drømmer, jeg har da ingen intensjon om å drepe noen, og forhåpentligvis er det ingen som har intensjon om å "ta" meg heller ;p
Uke 27+0

Synes magen strutter brukbart ut på en spesiell måte nå. Vises best på det øverste bildet. Den ser liksom så spiss ut! (?) Ser også at arret mitt nesten ser lilla ut på bilder. Hm.

Da får jeg ha meg opp av sofaen og gjøre noe fornuftig :) Ha en fin dag, sola skinner jo :D

Hva synes du, er det en typisk jentemage jeg har? Hvilke drømmer har/hadde du under svangerskapet?


4 kommentarer

Cathrine

11.06.2011 kl.17:55

Dette er en typsik søt jentemage ja:D Og at du ligger litt høyt på SF-målet trenger ikke å ha noen som helst betydning for hvor stor hun blir til fødsel. Har mye å si hvordan hun ligger i magen din:) Jeg ligger jo under SF-målet, men lillegutt er ikke liten av den grunn;)

Linda :)

11.06.2011 kl.18:19

Cathrine: Ja, det er best det blir jente nå som vi har så mye rosa klær ;) Ja, legen sa det samme, så det har nok ikke så mye å si :)

arve

14.06.2011 kl.18:58

fint å sjå att ikkje d e berre e som veks :D

Linda :)

14.06.2011 kl.19:00

arve: Heheh, ja ikke sant ;)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits