Bloggurat

Jeg har nå presentert bloggen min på Bloggurat, og dette innlegget måtte til for å kunne lage seg konto der. Har faktisk ikke vært klar over denne siden før. Dette er en god måte å finne andre blogger som går på de samme interessene som min egen. Dette kan jeg anbefale til en hver som har blogg, høres jo ganske enkelt og greit ut.(?)

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/ae81abc7a07f12c19df0d5b1df0a7b06bfc576f4

Har du konto på Bloggurat?

2 kommentarer

babylife

03.06.2011 kl.23:58

Sv: hei! :-D hehe ja! det er ikke hver dag det men herlig her det! :-D

Oh! Du hadde en utrolig fin gravid mage da :-D Så utrolig morro! :D Når har du termin egentlig da? :) Hvor mange uker var du på vei når du fikk vite hva det ble? :)

Prøvde å se i uke 14 vi :) men den klappa sammen beina i det øyeblikket. Skal se i uke 19 igjen :) får håpe den ikke er så sjenert da :)

Linda :)

04.06.2011 kl.02:31

babylife: Åå, tusen takk:) Må si det samme om deg! Har termin 12. september! Jeg hadde den første ultralyden i det vi trodde var uke 18, men jeg ble satt tilbake to uker fordi ungen var for liten, så egentlig var dette bare uke 16. Jordmora klarte ikke å se hva det ble denne gangen, men ca. to uker senere ble jeg innkalt til ny ultralyd, og da fant de ut at det blir ei jente:) I og med at jeg ble flyttet tilbake to uker var også den andre ultralyden i uke 18! Så det var da vi fant det ut:)

Hehe, slet med det samme vi også; vi kunne se at babyen strekte seg godt ut, og da jordmora skulle forte seg og se hvilket kjønn det var, var babyen kjapp med å få hånda på plass foran skrittet igjen;p Håper dere får vite det neste gang dere er der:) Krysser fingrene;)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits