Uke 22 og 23!

Har nok en gang vært ganske stille fra min side, så da er det ikke annet å gjøre enn å slå til med ei oppdatering for de to siste ukene!

Har vært en del å gjøre på skolen den siste tiden, men nå er jeg ferdig med alle prøver og tentamener (!!). Bare fire eksamener igjen så er det altså sommerferie. Hvor sykt er ikke det? Kjenner jeg blir litt gira her nå. Skal bli så utrolig deilig å bli ferdig med videregående og kunne så smått komme seg ut i jobb. Når den tid kommer er det ikke lenge til jenta vår kommer heller ♥

I løpet av uke 22 blir øyebryn og hår mer synlig, og øynene beveger seg oftere. Beina begynner å nærme seg endelig lengde i forhold til kroppen, og musklene i både armer og bein er blitt sterkere. Skjelettets brusk fortsetter å omdannes til bein, og imunsystemet er under utvikling. Når det gjelder spark, er det nå ikke tvil lenger for de aller fleste. Fosteret er ca. 19 cm langt og veier ca. 460 gram.

I løpet av uke 23 koordineres fosterets bevegelser ettersom nervetråder sammenbindes. Fosteret er nå i stand til å høre, så dersom en synger til, spiller musikk for og prater med fosteret kan det faktisk få det med seg! Det er også normalt at fosteret skvetter til ved brå og høye lyder.
Uke 24+3

De siste dagene har hun sparket kraftigere enn noen gang! Noe av det sykeste jeg har sett var nok i går da hele magen "rullet". Det gikk som en bølge fra den ene siden til den andre. Jeg og Kjetil kikket skremt på hverandre med det samme:p Håper på å få filmet flere slike stunder så dere kan få se:) Allerede nå har også strekkmerkene begynt å melde seg. Det er ikke noe jeg liker, men det får så være. Krysser fingrene for at det ikke blir så altfor ille når jeg er ferdig!

Vi har fått tak i litt mer saker og ting til jenta vår også. Kjetil hadde nettopp bursdag, og gavene var for det meste babyrelatert. Det er jo kjempekjekt:) I tillegg har vi jo fått masse klær med venner og kjente, noe som settes stoor pris på!!:) Så dersom du har noe stående som du kunne tenkt deg å ha blitt kvitt, så tas det mot med takk her i alle fall!:) Vi har et herlig stabbur og der inne er det masse masse gamle ting som har blitt brukt i generasjoner. Det er litt artig å finne frem igjen. Litt fiksing så er det jo så godt som nytt:) Slenger med noen bilder.


Denne vogna og dette bilsetet med base kjøpte vi av Marte Reiten i forrige uke:)


Dette var noe av det Kjetil fikk med mamma til bursdagen sin: badebalje, håndduk med hette, krabbeteppe, kluter osv.


Denne brukte både jeg og mamma da vi var små, og den er i ganske god stand enda. Planen er å male denne i lys brun eller noe, og bruke den til lille jenta vår. Det som er så kjekt med denne er at ved et par enkle vendinger fungerer den også slik:


Stol og bord med "innebygd" lekegreier. (Føler meg profesjonell i å uttrykke meg her nå.) Kjempegreier vettu :)

Men nå begynner det å bli natta snart, ser i alle fall slik ut på klokka.. Sov fra rundt 17:00 til 20:00 idag, men kjenner jeg begynner å bli trøtt igjen nå. Ikke ulikt meg. I morgen er siste vanlige skoledag før de skriftlige eksamene mine starter for fullt! Kom opp i norsk hovedmål (obligatorisk), norsk sidemål og økonomi. Kan ikke klage på det! :D Er så spent på å få vite hva jeg kommer opp i i muntlig. Den tid, den sorg tror jeg jeg sier. Nå skal jeg legge meg :)

God natt alle sammen :D

Fikk du strekkmerker da du gikk gravid, og hvor langt var du da på vei? Hva synes du om babystolen?

- Lindz

5 kommentarer

Øyer Trollet <3

24.05.2011 kl.00:57

ÅÅÅÅ... Husker akkurat en slik stol fra da jeg var bitteliten. : )

Julie

24.05.2011 kl.09:17

Magen veks fort no ja :3

Og den stolen der va jo utrolig genial :O

Linda :)

24.05.2011 kl.09:47

Julie: Ja, ikke sant? :D

Cathrine

24.05.2011 kl.11:11

Jeg likte den stolen altså:) Og magen begynner jo å bli stor:D

Hehe, skal ikke være ekkel altså, men strekkmerker har jeg enda ikke fått:P

Linda :)

24.05.2011 kl.12:11

Cathrine: Ja, den er kjekk den! Heldiggris;) Alle er jo forskjellige, og selv vet jeg at jeg ikke har noe særlig tøyelig hud!

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits