Konkurranse!

På kampanje.blogg.no foregår det nå en konkurranse der en har muligheten til å vinne en Scarabeo 50 ccm til en verdi av 20 000 kr!

Selv om jeg egentlig kunne tenkt meg noe sprekere enn en 50cc, er dette en gylden mulighet da jeg virkelig savner å kjøre på to hjul. Og så er det jo ikke til å stikke under en stol at den er monsterstilig da!! Bare se på den :p Tjue ganger så tøff som den scooteren jeg hadde en gang i tida. I tillegg til at jeg savner å ha en tohjuling er det flere i huset her jeg vet kunne tenkt seg en skrevrakett også. Jeg har jo verken råd til å kjøpe en til meg selv eller i bursdagsgave til noen andre så hvorfor ikke delta.. Taper ikke noe på det. Synes dessuten det er kjempemorsomt å delta i konkurranser, bare for å se om jeg vinner:p Sist jeg vant en konkurranse var i 7ende klasse...en dansekonkurranse.. Kremt.

Nå skal jeg spise jordbær og etterhvert hoppe i dusjen, og så er det vel snart sengetid også! Så dere får fortsatt ha en fin kveld folkens:)

 alt=

Klikk her for mer informasjon om konkurransen!

Jeg er med, er du?

- Lindz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits