Uke 21!

Da har jeg også lagt uke 21 bak meg og er èn dag inne i uke 22. Som jeg nevnte tidligere i et innlegg har jeg vært syk, og er det fremdeles. Synes virkelig det er synd å være hjemme fra skolen i disse tentamens- og snart eksamenstider. Etter påskeferien har jeg vært på skolen tre dager: tirsdag, onsdag og tirsdag denne uka igjen. Hadde tentamen den siste tirsdagen, så jeg følte jeg måtte møte opp, men det resulterte i at jeg ble enda verre. Så det så! Håper at neste uke kan gå som normalt:) Fikk panikk i går da jeg skulle sjekke opp noen datoer. Da fant jeg nemlig ut at det er økonomitentamen på mandag(!!). Jeg har jo ikke hatt økonomi på år og dag fordi jeg har vært så mye borte. I tillegg mangler jeg også en økononmiprøve jeg heller ikke fikk deltatt på. Off, kjenner jeg gruer meg litt til tiden framover nå, er så mye å ta igjen. Meen nok om det, nå er det helg og jeg skal kose meg!

Hele graviditeten blir bare mer og mer virkelig ettersom jenta vår bare sparker mer og mer, og kraftigere og kraftigere. Hehe, det er litt morsomt, for dersom jeg har på meg trange klær kan jeg faktisk se at magen buler ut når det sparker! Akkurat som å sitte å se på tegnefilm der noen er fanget inne i en tyggisboble/såpeboble og prøver å slå hull på for å komme seg ut. Offameg. Jeg veier nå 63,0 kg, fire kg mer enn normalt, og jenta vår veier ca. 400 gram. Hun er også ca 17,5 cm lang. Hun har enda god plass, og det kan en si kjennes på sparkene; virker som hun får tatt i skikkelig fart med armen/foten/hva nå enn det måtte være før hun treffer:p Noen ganger er jeg så heldig at hun ligger og sparker på blæra mi. Ikke så mye annet å gjøre da enn å springe på do før det er for sent! Veldig merkelig, akkurat som å ha leamus. Ikke hver dag urinblæra rister av "leamus-kramper".. Jaja, uansett.. Hun sover som oftest når jeg ikke sover, og da selvfølgelig omvendt. Ellers er det ikke så mye som skjer i løpet av uke 21, annet enn at fosteret fortsetter og fortsetter å gjøre pusteøvelser i den form at det trekker fostervann inn i lungene og puster det ut igjen.

Jeg og Kjetil har forresten begynt på et svangerskapskurs som går over tre kvelder fra 18:00 og utover et par timer. Vi var der forrige tirsdag, og da var det fødsel som var tema. Vi fikk se en film og og utenom det var det mye teori om alt mulig under fødselen. Fikk også vite at i Molde får en verken lov å føde i badekar eller ha tilgang på lystgass - de eneste to tingene jeg hadde sett for meg at jeg virkelig kunne tenke meg. Veldig dårlig. Jaja. Skal tilbake på kurset neste tirsdag og torsdag, og da er tema henholdsvis avspenning og praktise øvelser med tanke på fødsel og amming og barseltid. Kan være kjekt å ha med seg.

Til slutt vil jeg slenge med en litt vittig "historie". Kjetil fikk meg virkelig til å le for ikke så veldig lenge siden. Vi lå på sofaen og slappet av, jeg lå altså oppå han med magen min i samme høyde som utstyret hans da kan en si. Plutselig, uten noe forvarsel, sparket det til ganske hardt, og jeg tenkte at nå skal jeg ikke si noe om det, bare for å sjekke om han kjente det. Og jada, det tok ikke lang tid før en stk forskrekket Kjetil brøt ut: "Ka faan va d så slo borti taska mi no..??" Jeg bare lo, og til slutt forsto han hva det var og sa "jaja, en ska tidlig krøkes..", og mente da det med at kvinnfolk slår eller sparker mennene i skrittet. :p Håper det kommer flere slike, litt morsomt å "samle" på!
Uke 22+1

Men det er jo faktisk talt lørdag så nå skal jeg forsette å momse sjokolade, seigmenn og ostepop, så får dere forsatt ha en fin dag:D

Har du noen morsomme historier fra svangerskapet?

- Lindz

10 kommentarer

Cathrine

07.05.2011 kl.18:09

Kjempe fin mage du har!:D Det er så koselig når man kan sitte å se på at det buler ut under klærne:)

Jeg gikk jo selvfølgelig glipp av kurset som var sist tirsdag, og igrunn det som var det mest interessante for min del.. Men vi ser dere neste tirsdag da;)

Ariel

07.05.2011 kl.18:21

Satan, den har vokst mye på kort tid ^^ Fine magen :)

Linda :)

07.05.2011 kl.19:14

Cathrine: Tusen takk^^ Ja koselig er det:) Åja, dere skal være med dere også ja! Da ses vi da vettu:D

Linda :)

07.05.2011 kl.19:15

Ariel: Ja, den har virkelig skytt fart nå:) Taakk^^

Cathrine

07.05.2011 kl.19:43

Jepp vi skal være med ja:) Bare synd vi gikk glipp av første kvelden:)

Linda :)

07.05.2011 kl.20:03

Cathrine: Ja, sant det. Var mange som ikke var der sist. Det blir jo mer om fødsel neste gang da, men uansett kjipt at dere gikk glipp av det ja!

Cathrine

07.05.2011 kl.20:14

Jordmora sa at det va en del som ikke møtt opp sist tirsdag ja, men vi får ta det att seinar. Ut må han uansett fødselsforberedende kurs eller ikke;)

Linda :)

07.05.2011 kl.20:15

Cathrine: Hehe, nettopp ;)

Blondie Fortenk :)

08.05.2011 kl.13:52

Haha! Høres ut som dokk får ei lita krigerinne ja! :D

Linda :)

08.05.2011 kl.20:35

Blondie Fortenk: Uff ja, det blir nok det ;)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits