Den siste uka...

På tide med et nytt innlegg etter over en ukes tid med ingenting annet enn stillhet fra min side. :)

Er idag 21 uker på vei, noe som vil si at jeg endelig er over halvveis! "Endelig" og "endelig".. Synes tiden egentlig har gått veldig fort. Denne uken har vært ganske artig! For det første har Kjetil begynt å kjenne sparkene til lille jenta vår. For det andre mottok jeg doppleren jeg kjøpte i bursdagsgave til Kjetil, slik at både han og jeg kan høre hjertelyden hennes akkurat når vi føler for det. Slik ser den ut:


Smører på godt med gele så funker den som bare det:) Koselig å høre! Går også an å ta opp lyden og legge over på pc, så tenkte jeg skulle legge den ved her, men orker ikke å begynne å laste opp på youtube osv nå.. Satser på å få gjort det om ikke så altfor lenge:)

Synes det er ganske gøy at Kjetil kjente det sparke allerede i uke 20 for jeg vet det er mange som må vente til uke 22 før partneren kjenner noe. Fosteret veier ca. 325 gram og er ca 17cm lang. Jeg har gjennom disse 20 ukene gått opp tilsammen nesten fire kg! Vekta viser nå for tiden 62, 8 kg.


Uke 21+0


Uke 21+0

Synes selv magen begynner å bli rundere(?).

I løpet av uke 20 får fosteret sovnfaser, og sover som oftest når moren er i aktivitet, og er våken når moren skal sove. Merkelige saker! Øyebrynene begynner å forme seg, og hos jentefoster vil livmoren være ferdig utviklet i løpet av denne uken. I tillegg vil skjeden også formes. Forskjellige fettlag begynner også å danne seg på fosterets hud.

Det som ellers har skjedd denne uken jeg har vært bloggfri, er at jeg har vært syk, wee! Begynte ikke på skolen før tirsdag etter ferien, og da var vi på en minifjelltur i gymmen, og det var da jeg begynte å merke det. Klarte meg på skolen onsdag, i motsetning til torsdag og fredag som jeg måtte tilbringe til sengs/på sofaen. Det er kveldene som er verst, så akkurat nå kjennes jeg verre ut, selv om jeg vet jeg er på bedringens vei. Idag har jeg faktisk fått spist to pølser med brød, og litt potetstappe tidligere på dagen. Har vært litt bekymret for lille jenta i magen siden jeg ikke har fått til å spist noe.. Men hun lever enda for nå sparker det som bare det her! Kjenner det er på tide å bli frisk nå, det er jo russedåp i morgen!! Den kan man jo ikke gå glipp av! Det var vel på tide at jeg fikk strøket på strykemerkene på russebuksa i dag da.. Der har du meg - alltid i siste liten. Lurer på hvilket navn jeg kommer til å bære de neste 17 dagene :)

Men nå er det bare fire timer til Kjetil kommer hjem, så nå tar jeg med bikkja ut på do, og hopper derefter rett til sengs! God natt alle sammen:)

Hvor langt var dere på vei når mannen begynte å kjenne sparkene? Er du russ i år?

- Lindz

7 kommentarer

Cathrine

30.04.2011 kl.11:21

Sjå der ja:D No begynne det å visest!

Tonje

30.04.2011 kl.11:53

Rusedåp bli bra :D artig at du bynne å få mage :D :D

Linda :)

30.04.2011 kl.14:00

Cathrine: Ja, begynner å bli nå :D

Linda :)

30.04.2011 kl.14:02

Tonje: Ja, det skal bli kjempebra:D det synes jeg også ^^

Ingvild

30.04.2011 kl.14:11

åå, arti!!:) Ja, noo lede oss t dåp:D

Marlen-17 år og mamma

04.05.2011 kl.14:55

Vi to er ganske like virker det som. Kjæresten min kjente også sparkene utenpå magen rundt uke 20-21. Synes det er kjempe morsomt å se på dine opplevelser og div. siden vi er nesten like langt på vei :-)

Linda :)

07.05.2011 kl.14:53

Marlen: Så morsomt da:) Må nesten si ditto, tenker det samme om deg og dine innlegg:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits