My new friend!

Først og fremst: magebildet for uke 18 jeg ikke fikk lagt ut i går!


Uke 19+4

Og så: Jeg og Kjetil har fått et nytt familiemedlem! Han heter Børre og er en kjempekar! Kan være litt vrang til tider, som f.eks når han ikke vil bli hanket inn igjen etter en lengre flygetur i stua. Jeg og Kjetil var på besøk hos Cathrine min kjære tremenning og han hun er sammen med lørdag som var, så da vi dro derifra om kvelden/natta var Børre med oss hjem. Satser på at han blir tammere ettersom vi får holdt på mer med ham. Han satt på fingeren og skuldra allerede den første dagen vi hadde han, men som sagt så er han en liten luring når det gjelder å ikke ville bli "fanget" igjen.

Kan ikke annet enn å like denne karen. Blir moro når han blir skikkelig tam og begynner å lære seg noen uttrykk! :D

Hva synes du om Børre? Har du undulat?

- Lindz

6 kommentarer

Blondie Fortenk :)

21.04.2011 kl.00:08

Woah! Du begynner jo nesten å få litt mage jo! :D Børre var megasøt! :3

Linda :)

21.04.2011 kl.00:09

Blondie Fortenk: Ja det begynner å bli :) Hehe, ja ikke sant?:D

Sara Storholt

21.04.2011 kl.00:51

Aww så søt han er! Ja, jeg hadde en når jeg var liten :) Han het alfonso, eller han å han, vi fant ut til slutt at det var ei jente. Haha. Hun var heller ikke så stor fan å bli fanget igjen. :O

Linda :)

21.04.2011 kl.02:13

Sara Storholt: Hehe, ikke alltid like enkelt å vite hva det er nei:p vi gav katten vår p-piller et par år vi, før vi fant ut at det var en hanne.. Etter at vi sluttet med pillene begynte katten og vokse også:p han var så liten før det.. haha off!

SaraCrohnsAlexandra

21.04.2011 kl.05:59

Den var kjempe søt! Aldri hatt fugl før. :)
søt ! :3

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits