Uke 18!

I dag er jeg 19+4 dager på vei, noe som vil si at om noen få dager er jeg halvveis! Alt begynner å bli mer virkelig nå; det har nemlig begynt å sparke! :) Ikke så rent sjeldent heller faktisk.. Jeg kjente det første gangen rett etter at vi hadde vært på ultralyd, altså tirsdag 12. april, for akkurat en uke siden. Jeg og Kjetil hadde akkurat kommet tilbake til Øra og satt i bilen i vaskemaskina på Shell. Plutselig var det noe rart jeg ikke kunne fatte hva var, det var liksom så kraftig, men samtidig så svakt. Jeg prøvde å kjenne etter om det kom igjen, men det gjorde det ikke. Ikke før neste dag. Det var vel først da at jeg var helt sikker på hva det var. En ganske merkelig følelse i grunn. Om jeg må sammenligne det med noe er det akkurat som å ha leamus et sted på kroppen (så klart ikke den samme krampeaktige følelsen, men akkurat som ett "rykk").

I løpet av uke 18 når øynene sin endelige plassering, og ørene stikker litt ut fra hodet. Blodsirkulasjonen kommer skikkelig i gang, og navlestrengen vokser og blir tykkere. Både fingertupper og tær utvikler sine særegne avtrykk. immunforsvaret begynner også å virke denn uken, og lager antistoffer. Og ikke minst begynner fosteret, som oftest, å sparke så hardt at det kjennes :) Fosteret er rundt 20 cm, og veier ca. 220 gram!

I kveld er blogg.no dryg med meg nok en gang, slik at jeg ikke får lastet opp noen bilder. Magebilde får jeg legge ut i morgen dersom det lar seg gjøre da. Jeg som hadde tenkt å legge ut masse bilder av den nye fuglen vår, Børre, også :/ Får ha det til gode også da!

Dere nattranglere får fortsatt ha ei fantastisk fin påskenatt videre! Det skal i alle fall jeg :)

Når begynte du å kjenne liv i magen for første gang? Hva er det du gjør på i påska?

- Lindz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger






Besøk nettbutikken illusion.no i dag!











Kategorier

Arkiv

hits