Innkjøp!

Tirsdag som var, var jeg og Kjetil i Molde på ultralyd, og siden vi fikk vite at det ble ei jente fikk vi kjøpt inn litt rosa klær :D Lovte dere å legge det ut i går, men jeg sovnet av et par timer, i tillegg til at jeg måtte lese på en prøve i religion, så fikk litt for dårlig tid... Men her kommer det, bedre sent enn aldri?


Denne boken er veldig detaljert når det gjelder alt fra ultralydminner, fødsel, første leveår osv, så tenkte at det er ganske morsomt å ha og skrive i!


Kjøpte også en litt mindre detaljert bok til å skrive i. Denne får vi ikke begynt å skrive i før etter fødselen though.


Og i tillegg kjøpte vi et stort album med blanke sider!
Synes disse klærne bare var helt nydelige! De øverste sokkene ser kanskje mer blå ut, men de er lilla.

Senere samme dag fikk vi også besøk av min kjære tremenning, Cathrine! <3 Hun hadde med seg en gave til oss også, snill som hun er! :) Det var et koselig besøk, med mye både saklig og usaklig snakk. Altfor lenge mellom hver gang vi treffes, og det er litt dumt. Men til helga skal vi besøke henne og karen hennes :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tusen takk for klærne <3

Tenk at det bare er èn skoledag igjen, altså i morgen, så er det ferie! :D Er spent på om jeg klarer å komme meg opp når jeg skal, siden jeg sov fra 17:30 til 21:20 i kveld... Kommer nok ikke til å sovne med det første, men jeg får gå og gjøre et forsøk. Så dere får ha ei god natt alle sammen! Sov trangt!

Hva synes du om klærne?

- Lindz

2 kommentarer

Ariel

15.04.2011 kl.01:20

Søtsøtsøt!! :D veit de har ei sånn fødselsbok på notabene, i hello kitty ^^

Linda :)

15.04.2011 kl.01:22

Ariel: Ikke sant?:D Den har jeg faktisk ikke sett, men høres veldig grom ut^^

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits