Vil du få gratis gavekort ++ ?

Da foreslår jeg at du klikker på banneren nedenfor og sjekker ut siden til kupongkode.com :) Det er fort gjort og enkelt å melde seg inn, og det fungerer slik at du tjener deg opp poeng som du kan bytte inn i gavekort!

Kupong Koder

Q: Jeg har gjort det, hva med deg?

2 kommentarer

-Mfncn.Jeg hjelper deg♡

03.04.2011 kl.16:45

Ja det er sant det, og det har ikke noe å si :)) Jeg skjønner at du gleder deg til det at magen blir stør og masse lykke til da :)) Det er mye jeg greier å snakke ut om og det går bra, men mye er tungt å snakke om.. Det føles godt å få snakket ut om ting :))

Linda :)

03.04.2011 kl.17:10

TingMellomHimmelOgJordOgAnnet&: Det skønner jeg godt! Er alltid godt å få snakket ut om tunge ting en bærer på :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits