Vil du sende inn leserinnlegg?

Har en stund tenkt på å begynne å ta mot leserinnlegg fra andre lesere/folk. Disse innleggene kan handle om hva som helst og komme fra hvem som helst. Kan være ting som tunge tema, livshistorier, eller andre ting en har lyst til å formidle. Grunnen til at jeg velger å gjøre dette er at det kan være folk som vil uttrykke seg om noe, men av en eller annen grunn ikke ønsker å gjøre det i sitt eget navn, eller kanskje personen ikke har blogg osv. Det kan være mange grunner til at visse folk vil formidle sitt buskap/sin historie gjennom andre.

Slik jeg ser for meg at opplegget vil fungere, er at de som ønsker å sende meg et leserinnlegg f.eks gjør det gjennom mail. De legger enten ved et vedlegg, eller skriver teksten sin direkte inn i mailen, og jeg publiserer den under bloggnavnet, navnet til vedkommende, eller som anonym, alt etter hva vedkommende selv ønsker. Gjerne legg ved et bilde eller flere om det er ønskelig. Det skal sies at jeg kommer ikke til å gjøre noen endringer i de eventuelle tekstene jeg får inn!

Jeg vet ikke om det er noen som kommer til å benytte seg av dette, men nå har jeg hvertfall utlyst at det er mulig! Vil gjerne ha tilbakemelding om nettopp dette.

Q: Hva mener du om dette, positivt eller negativt?

4 kommentarer

Blondie Fortenk :)

03.04.2011 kl.12:45

Sikkert veldig kjekt for folk som ikke har blogger eller vil fortelle folk sin historie, men ikke tørr :)

Linda :)

03.04.2011 kl.12:53

Blondie Fortenk: Ja, det var det jeg tenkte:) Håper noen kommer til å benytte seg av det:)

Marlen- blir mamma i august

05.04.2011 kl.18:01

Hørtes kjempespennende ut! :)

Linda :)

05.04.2011 kl.20:17

Marlen: Blir i alle fall spennende å se om noen vil benytte seg av det noen gang :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits