Milkshake!

I går prøvde jeg og Kjetil å lage sjokolademilkshake, noe som var forbløffende godt til å være så forbløffende enkelt! Vi gjentok det nå i dag, med noen få justeringer og resultatet ? Even better!

Ingredienser (4 store glass):

- en stor klump vaniljeis, ca 1 liter
- en god slump h-melk, ca 0,5 liter
- 3-6 spiseskjeer oboy (alt ettersom hvor sterk man vil ha den, vi brukte 6, noe som var litt mye)

Og resultatet ble dette:

Dette er noe av det beste jeg har smakt av selvmekka milkshake, eller milkshake i det hele tatt faktisk! Meen om det er så sunt.. Det er en annen sak. Men en gang i blant må det være lov å unne seg selv litt ekstra :)

Hvis dette inspirerer noen i å prøve nettopp dette håper jeg det smaker og at det er verdt forsøket :D Men når det er sagt er det nok mange av dere som allerede har prøvd det, og at det bare er jeg som har vært treig til å prøve det ut ^^

Men nå skal jeg og min kjære finne sengen og sove godt fram til 07:10 i morgentidlig. Vel, i alle fall PRØVE å sove! Nå er dagen kommet når vi endelig skal reise til Molde å få se lille vennen vår <3 Så må jeg få minne om gjettekonkurransen jeg skrev om i forrige innlegg. Ikke for sent å tippe enda, og heller ikke for sent utpå dagen i morgen!

Ha ei god natt, DET tror jeg vi skal ha!! :)

Q: Har du tips til ekstremt gode milkshaker eller andre lignende drikker? :)

- Lindz

4 kommentarer

Sara Storholt

01.04.2011 kl.08:31

N0mN0m!!1 Lykke til!

Blondie Fortenk :)

01.04.2011 kl.13:01

My milkshake brings all the boys to the yard! :D Bruker å lage milkshake på samme måte jeg også, bare uten oboy :3 Passer på at det er masse klumper etter isen osv :D

Linda :)

01.04.2011 kl.14:57

Blondie Fortenk: Deilig :D

Sunniva Terés Kampenes

02.04.2011 kl.21:15

Tusen takk for kommentaren!

Det så kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits