Uke 17!

Da er jeg altså 18 uker og 1 dag på vei! Uke 17 har vært den mest spennende uken hittil med tanke på at jeg og Kjetil var på vår første jordmortime, der vi blant annet fikk høre hjerterytmen til lille nurket for første gang! :) Vi begge har vanskeligheter med å la være å tenke på neste fredag, for da skal vi på vår første ultralyd! ...Noe dere har fått hørt i ganske mange innlegg en stund nå, hihi... :)

Fosteret vokser stadig, og mer og mer av brusken i skjelettet omdannes til bein. Ørene har også kommet riktig på plass. Fosteret er i underkant av 13 cm og i underkant av 140 gram!

 
Uke 18+0

Nå skal jeg og pondusmagen min snart legge oss, så får dere fortsatt ha en fin kveld alle sammen :)

- Lindz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits