Var du med...

... på Earth Hour? Det var i alle fall jeg! Synes det er trivelig å sitte med talglys og levende lys på veggene. Mye heller det enn det vonde taklyset som bare gir meg hodepine! Sitter uten lys enda, og godt er det :)

Men nå begynner jeg å bli trøtt, så spørs om ikke jeg skal gå og legge meg. Bare 3 timer til Kjetil kommer hjem fra jobb også<3 Den siste timen her nå må jeg si gikk fort :D For dere som ikke har automatisk tidflytting på klokker, husk å flytte tiden en time fram ^^

Tror det er flere som begynner å bli trøtte, for nå snorker det godt bak meg her.. Lurer på hvorfor...

God natt alle sammen! Sov trangt :)

- Lindz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits