Yes! :D

Fikk ENDELIG russeklærne mine idag, så i dag har jeg vært i godt humør kan en si :D Synes mesteparten av klærne virket altfor store da jeg tok dem ut og fikk sett på dem. Da jeg prøvde dem derimot, var jeg glad for at de ikke var noe mindre. Jeg hadde jo tatt med i beregningene at jeg kommer til å være en vandrende bolle under russetiden, så som sagt; bra de ikke var noe mindre:)

Får se om jeg kaanskje legger ut bilder i morgen eller i løpet av helga, nå skal jeg nemlig se film sammen med min kjære, og etterpå finne senga:) En skoledag igjen, og så er det helg igjen!:) Tenk at neste fredag skal vi til Molde på ultralyd!! Gleder meg som en liten unge, men har en stygg mistanke om at tiden kommer til å gå utroolig seint fram til da!

Men nå begynner "The other guys", så god natt :)

Q: Har du sett "The other guys"?

- Lindz

2 kommentarer

Blondie Fortenk :)

25.03.2011 kl.10:22

Du må legge ut bilder da :D Får du bilde av babyen på ultralyden tror du? :3

Linda :)

25.03.2011 kl.13:06

Blondie Fortenk: Ja, kommer sikker til å gjøre det i helga, må få tatt bildene først ;) får nok bilder på ultralyden ja :)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits