Første time med jordmor!

I dag dro jeg fra skolen 11:50, dro hjem og tok en dusj. Etter det ble det en kjapp tur inni brødboksen, så fikk både jeg og Kjetil smurt med oss et par brødskiver som vi åt i bilen på tur nedover. 13:00 skulle vi nemlig på vår første jordmortime! To spente sjeler inne på legesenteret i dag ja!

Det var stort sett bare snakking om alt og ingenting. Ting som kan være lurt å vite når det kommer til kosthold, trening osv osv. Ellers målte hun blodtrykket mitt, og gikk fort gjennom blodprøvene mine. Alt var så bra en kunne få det. Jeg fikk etterpå beskjed om legge meg på benken slik at hun kunne få målt meg. Hun klemte litt her og litt der, før hun tok fram doppleren. Hun smurte på gele og begynte å lete etter liv. Hun lette og hun lette. Og lette. Fikk i ettertid høre at Kjetil begynte å bli nervøs på dette punktet. Og så lette hun litt til. "Oi, der var det noe som sparket", sa hun. Tror jeg kan snakke både for meg og Kjetil når jeg sier at vi skvatt til i det hun sa nettopp det. Men rett etter å ha sagt det, fortsatte hun å lete. Tankene svirret både litt hit og litt dit, men plutselig... En høy, klar og tydelig hjertedunking hørtes gjennom apparatet. Tror både jeg og Kjetil ble litt satt ut akkurat der og da. Det dunket fort, veldig fort. Og SÅ godt å høre! "Perfekt hjerterytme", brøt jordmora ut før hun fjernet apparatet og rakte meg noe papir så jeg kunne tørke av meg geleen.

Den første lille bekreftelsen på at det faktisk er ting som skjer. Etterpå ble det noe mer snakking, og til slutt gav hun oss noe lesestoff; nærmere bestemt seks forskjellige blader/bøker om det viktigste en trenger å vite. Det var en nyttig time, og jeg klarer nesten ikke vente til den første ultralyden som finner sted allerede neste fredag!! Tiden går så fort, og det er ikke noe en får gjort for å roet det ned et par hakk heller.

Apropos det at tiden går fort.. Nå er klokka snart 00:20, og jeg skal opp 08:00 i morgentidlig og ikke minst stille uthvilt til politikktentamen 09:00. Og med det sier jeg god natt! :)

- Lindz

2 kommentarer

Cathrine

24.03.2011 kl.21:49

Det hørtes ut som en koselig time!:) Kos dere masse og nyt ultralyden neste uke:D Må få høre om det er gutt eller jenta om dere vil vite det, har nemlig noe dere skal få skjønner du<3

Linda :)

24.03.2011 kl.22:12

Cathrine: Ja det var det:) takk takk, det skal vi gjøre!:) Du skal få melding umiddelbart når/om vi får vite det:D Åå, så søt du er <3 kjempeglad i deg Cathy!!

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits