Uke 16!

I dag er andre dagen i uke 17, og det er ikke til å tro! Uansett, her er er en oppdatering på hvordan uke 16 har vært:)


Uke 17+0

Jeg leser jo en del på nettet om hver uke, og noe jeg synes er litt rart er at mange av sidene sier at nå er trøtthetsperioden over. Nå begynner en å få igjen energi og føle seg mer opplagt. Det er jo først nå at jeg virkelig begynner å føle meg trøtt. Dette er jo helt sikkert individuelt fra person til person, men det var liksom strake motsetningen. :s Den siste uka har jeg nok sovet ganske mye mer enn det jeg har brukt. Det er ikke så lett å legge seg tidligere om kvelden når det er skole, men det hender seg at jeg sover i de lengste friminuttene på skolen, hvis jeg ikke har noen lekser jeg abosolutt må gjøre. Når jeg kommer hjem fra skolen, spiser jeg som oftest middag, og etter det sovner jeg på sofaen og er borte vekk et par timer. Ooog er like trøtt igjen om kvelden. Denne helga har jeg grovt regnet sovet 23 timer, og det er jo.. Tja.. En stund.. Kan man si.

Fosteret er nå ca. 12 cm lang og ca. 85 gram. For min del måler vekta nå 60,7 kg, noe som vil si at jeg har lagt på meg et par kilo! Jeg var redd for at det kanskje hadde gått andre veien, så må si jeg ble litt sjokka da det plutselig stod et 6-tall først. Framover kommer nok tallene på vekta bare til å øke og øke, noe magen også kommer til å gjøre, for i løpet av den neste måneden skal størrelsen på fosteret 6-dobles (!). Dette kan bli spennende.

Q: Har du noen erfaringer med trøtthetsperiode(r) i svangerskapet?

- Lindz

6 kommentarer

Blondie Fortenk :)

21.03.2011 kl.06:44

Oy oy oy, ser e et bittelite hint t mage der? :D

Cathrine

21.03.2011 kl.08:26

Nydelig mage!

Har hittil bare lagt på meg 6,5kg, altså vekta sier nå at jeg er 54,5kg:P Er nå 28 uker på vei, trodde jeg hadde lagt på meg myyyye mer, men det har jeg altså ikke:) Men alt er jo veldig individuelt da, og det meste er normalt har jeg funnet ut:)

Linda :)

21.03.2011 kl.11:45

Blondie Fortenk: Spørs om du kanskje gjør det ja ;)

Linda :)

21.03.2011 kl.11:47

Cathrine: Tusen takk!:) Ja, det meste er vel normalt, og takk for det, for folk er forskjellige:p

Guri

23.03.2011 kl.23:37

Hei. har du noen tips til å bli gravid? noen som eventuelt virker fort:)

Linda :)

23.03.2011 kl.23:46

Guri: Har ett godt tips; fort gjort å få d unnagjort når bokso e bort ;)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits