Utvidelsesprosess!

Som kanskje noen få allerede vet, så driver jeg og utvider det ene øret mitt. Mulig jeg tar det andre øret også etter hvert. Jeg har brukt øredobber helt siden jeg var ei lita jente, og i det siste har jeg hatt lyst til å prøve noe nytt. 8. januar mottok jeg piercingpakka mi fra Crazy Factory, der jeg blant annet kjøpte ørepiercinger opptil 5mm i størrelse. Av ørepiercingene har jeg bare fått brukt ett produkt foreløbig, av den enkle grunn at jeg ikke kjøpte noen expandere/utvidere.Synes denne g-nøkkelen er utrolig stilig, og det er denne jeg da har gått med siden jeg fikk den. Den er 1,2mm, altså ikke noe å skryte av, men ett sted må en da starte?

Forrige torsdag fikk jeg utvideren min av Gunnhildpissi mi :D Tusen takk <3 Jeg brukte den fra torsdag kveld til lørdag morgen, og da var den også fullt utnyttet, skulle jeg til å si.. Utvidet hvertfall. Slik så den ut ^^ :Dette var altså en 2mm. Jeg gikk med denne en dag ekstra, bare for å ikke være for brutal mot det stakkars øret mitt. Søndagskvelden byttet jeg til en 4mm, og allerede da gikk den omtrent halvveis inn, logisk nok(?).Denne bruker jeg enda, fordi jeg synes den er råstilig. Tirsdagskvelden fikk jeg vel denne helt inn. Må si prosessen har gått raskt og greit, har ikke hatt noen problemer med den :) Sånn ser det altså ut nå:Som en også kan se har jeg fått en ekkel infeksjonskul ved det ene hullet i industrialen min :( Har blitt skikkelig rød igjen, noe jeg ikke kan si jeg er spesielt glad for. Øret ser helt for jævlig ut på alle måter, men jeg sitter og heller klorhexidin på jevnlig, så det kan være en grunn til den ekle blankheten.

Jaja, nok om det. Slenger med et bilde av de andre ørepiercingene jeg fikk kjøpt:D


Det er først og fremst de fire nederste som er relevante her, helix har jeg nemlig ikke (enda ?).

Jeg kommer nok ikke til å bruke noe større enn dette, og den største her er vel 5mm. Grunnen til det er at jeg vil være sikker på at jeg kan bruke vanlige øredobber igjen, dersom jeg skulle få lyst til det en gang i fremtiden. Synes det er stilig med tunneler og slik, men det er ikke noe jeg vil bruke selv. Hvertfall ikke enda.

Q: Noen av piercingene du likte?
Q: Har du noen erfaringer når det gjelder å bli kvitt infeksjon på en sikker og effektiv måte?

- Lindz

10 kommentarer

Ariel

17.03.2011 kl.05:58

Synd at det har blitt hærk med industrialen. :-/

Jeg har expandere/spiraler til å utvide ørene helt opp til 10mm, om du er interessert.. Neonrosa og leopart expandere og hvite/svarte spiraler.

Men må si du har gått veldig fort frem med å utvide. Man skal jo bare ta 1mm i måneden..

Linda :)

17.03.2011 kl.15:58

Ariel: Ja, det var skikkelig gørr. Det gikk jo så bra i begynnelsen. :/ Tusen takk for tilbudet, men jeg vet ikke om jeg kommer til å utvide mer enn det jeg har gjort :) Det var en kort prosess ja, men det gikk så fint, og det var liksom ingen problemer i det hele tatt, så da ble det bare slik. Jeg presset aldri så hardt at det gjorde vondt eller noe heller. Men skjønner at det kan være lurt å ta det litt med ro ja.

Blondie Fortenk :)

18.03.2011 kl.13:00

De to nederste til høyre var råe! :D

Gode bedring til kulen din forresten :((

Cathrine

18.03.2011 kl.19:29

Jeg tok piercing der hvor du har fått en infeksjonskul og etter ei uke hadde jeg hovnet opp så mye at kulen på øredobba spratt "inni" øret. Har ikke tatt flere hull etter det:P Men håper infeksjonen går over, for den industrialen er virkelig stilig!:)

Linda :)

19.03.2011 kl.19:26

Blondie Fortenk: Tusen takk for det! :D

Linda :)

19.03.2011 kl.19:28

Cathrine: Ja, jeg synes jeg husker du hadde piercing der, men jeg visste ikke at det "ikke gikk bra" med den! Synd, men slik er det! Tusen takk for det søta, er på bedringens vei :D

Elise

23.03.2011 kl.23:11

Ikke noe stygt ment eller noe, men kanskje lurt å tenke litt over. greit å være et godt forbilde, hvertfall når man har tatt steget for bli mamma...

Linda :)

23.03.2011 kl.23:41

Elise: Helt greit at du mener at det kanskje er dumt å gjøre sånne ting i en sånn situasjon. Selv vil jeg ikke påstå at mødre med litt større hull i ørene enn andre mødre er et dårligere forbilde. Ser ikke hvordan det kan skade noen eller i det hele tatt hvordan det er en ulempe. Hver sin smak:)

Sonja Pernille Horpestad !

27.03.2011 kl.00:13

UTROLIG STILIG!!! Jeg har nettopp bestilt denne pakken : http://www.bodyjewelleryshop.com/online_store/steel_stretching_crescent_kit_16mm_5mm_4140467.cfm

Det er også opp til 5 mm. men jeg lure på om du vet hvor langt man kan utvide før det er for seint å gå tilbake?

Linda :)

27.03.2011 kl.00:22

Sonja Pernille Horpestad !: Takk for det! :D Jeg vet ikke helt sikkert, men ei venninne av meg sa at det gikk bra å bruke vanlige øredobber etter å ha utvidet til 10mm, altså 1cm! Selv tørr jeg ikke å utvide mer enn det jeg har gjort, altså 5mm :p

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits