Uke 15!

Synes tiden går så fort, det er helt sykt. Har vært en del rumling i magen de siste dagene nå, og i følge visse kilder er det ikke at jeg er sulten eller luft eller noe. Det er faktisk mulig å kjenne liv allerede nå, selv om det er de færreste som opplever det så tidlig. Fosteret er over 10 cm og veier ca 67 gram i løpet av denne uken. Nå er nakken mer utviklet slik at hodet ikke hviler på skuldrene lenger. Øyevippene og øyebrynene har kommet til, i tillegg til noe hårvekst på hodet. Øynene og ørene ser ut slik som de skal nå. Fosteret har begynt å sanse lys, og det hikker rett som det er.

Litt rart å tenke på alt som faktisk skjer uten at jeg legger merke til det. Er det to ting jeg har lagt merke til, er det nok at jeg er sulten KONSTANT og at jeg er tissetrengt KONSTANT. Matinntaket mitt per dag har nok bortimot fordoblet seg (fra slik det var for et par uker siden), og det har nok toalettbesøkene også.

I dag er jeg 16+1 dag på vei, noe som vil si at om litt over tre uker er jeg halvveis (!!).

Går visst ikke an å legge ut bilder i dag heller, så det det får være for denne gang. Gonatt :)

- Lindz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits