Handletur

Idag fikk jeg og Kjetil endelig brukt amfigavekortet vi fikk av mamma til jul. Siden kleshaugen til babyen bare vokser og vokser trengte vi en kommode, og det ble det. I tillegg kjøpte vi en stellepute. Vi fikk et godt tips fra han som solgte oss dette. Hvis vi kjøpte borrelåsstriper og festet de til kommoden, kunne vi også feste stelleputa til kommoden. Det er en ganske lur ting som sikkert mange har brukt å gjort, men jeg hadde i alle fall ikke kommet på den ideén selv. På den måten slipper en å gå langt unna babyen når den ligger på stelleputa for å hente noe, en trenger bare å åpne skuffen å ta ut det en trenger. Kjekt!

Er kjempefornøyd med både kommoden og stelleputa. Kommoden er ganske praktisk med tanke på at det ikke går an å klemme fingerne mellom skuffene. Det er ingen knotter, men ei forholdsvis stor glipe, noe jeg mener er kjekt. Stelleputa sier vel sitt selv. Det var jo bare helt nydelig!

Har sittet tre kvarter nå og prøvd å få til å legge ut bilder, men det ser ikke ut til at det går.. Får prøve igjen i morgen, nå skal jeg legge meg! Gonatt :)

- Lindz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits