Vinterferie; check.

Akkurat nå sitter jeg og tenker tilbake på ferien som nettopp var. Ferier er på en måte et check-punkt for meg, det er liksom som å komme seg over ei kneik, og da er det så mye bedre å komme tilbake og starte på igjen etter noen dager "off" også. Nåværende status: ett skritt nærmere påskeferie, ett skritt nærmere russetid, ett skritt nærmere eksamener, og ikke minst ett skritt nærmere skoleslutt og status som "tjukkebollefeita".

Ferien tilbrakte jeg for det meste på vannretten, ikke sjokkerende. Ellers bestod ferien av en grilltur oppi Hafjell, litt shopping, besøk, brodering, spill og bikkjebading. Vi var altså i Øyer, mitt hjemsted, hele ferien:) Er så ufattelig glad i huset vi har der, skulle nesten ønske at jeg bodde der fremdeles:)

Da jeg, Kjetil, mamma og guttene var i Hafjell, grillet vi sammen med et par slektninger av oss. Trivelig! Lykke var med, og dette var nok den første gangen hun har sett så mange mennesker, og så skumle maskiner og greier. Må si hun tok det ganske fint! Virket som om hun koste seg minst like mye som oss andre. Hun ble heller ikke mindre fornøyd da hun fikk et par pølser med lompe av meg. Prøvde å få et bilde av den hysteriske morsomme slafsinga, men pølsa kan en si forsvant ganske fort.. Ungene rente slalom, mens vi andre satt og var late på en benk. Må si fristelsen til å hoppe i slalomskoene og vise skillsene mine var ganske stor. Til påskeferien skal jeg og Kjetil renne også. Det har jeg bestemt. Slenger med et par bilder av dagen.

 
Grillkongen


*Stolt over å være øyværing*


Fine Lykke mi!


:D


For første gang ble Lykke også introdusert for vann, mer eksakt badevann. Vi tappet i badekaret mens hun stod oppi, og til å begynne med var hun ganske likegyldig. Deretter ble hun mer skeptisk og stod med halen mellom føttene. Da jeg tok dusjhodet over henne, sånn at vannet rant over hele kroppen hennes ble hun mer komfortabel med situasjonen. Det var først etterpå at det ble skikkelig morsomt. At vi ikke fikk filmet det eller tatt noen bilder i det hele tatt er en stor skam. Bikkja ble helt i hundre og løp fram og tilbake, og "angrep" både hånduken og hårføneren. Og nei, det var ikke i sinne, hun storkoste seg. Hun lå og rullet på gulvet, knurret og stod virkelig i ei stund. Må prøve å få tatt noen bilder neste gang...

Når en først er i Øyer så er det ikke spørsmål. Da en innom Strandtorget. Jeg og Kjetil var der et par timer og fikk endelig kjøpt nye lamper til stua oppe, noe vi har trengt lenge. Tilbudet lød så: 2 for 1, den billigste gratis. Vi kjøpte altså to, og betalte ikke mer enn 1 498 kr. Ikke verst. Taklampa var utsolgt slik at vi måtte ta den som hang i butikken, og da fikk vi nedsatt pris for det også. Heller ikke verst. Her er ellers det pengene gikk med til.


Dette kjøpte vi på dyrebutikken til Lykke. En gris til 120 kr som sa nøff når noen klemte på den, og en "godte-stang" til 25 (?) kr. Ja jeg skriver i fortid; verken grisen eller stanga eksisterer lenger.Alle babyklærne ovenfor var i én og samme pakke som til sammen kostet 199 kr. Nøytrale farger!:)


Disse sokkene kjøpte jeg for til sammen 39 kr, av den enkle grunn at fargene er ganske like fargene på de andre klærne.

Det som var litt arti var at i løpet av ferien fikk vi testet ut pendelen for å finne ut om det er jente eller gutt vi venter, og alt tyder på at det er en jente. Selv har jeg et lite håp om at det er gutt, selv om det kanskje er stygt å "ønske" seg ett bestemt kjønn.. Tante mener etter å ha kjent på magen min at det er jente, pendelen reagerte på jente opptil flere ganger, og ALLE rundt meg snakker om at det er jente:p Jeg er den eneste som har gutt oppi hodet, så om det blir gutt.. Da skal jeg le høyt både inni og utenpå meg:D

Q: Hva gjorde du i vinterferien?
Q: Hva tror du det blir på oss, jente eller gutt?

- Lindz

4 kommentarer

Heidi Lie

08.03.2011 kl.06:54

Eg trur det blir ein gutt. Så kjekt å sjå kor stor babyen er i magen din no,172 dager,og alt er utvikla. :-D

Linda :)

08.03.2011 kl.10:28

Heidi Lie: Hehe, da er du den første som er på min side ;)

Blondie Fortenk :)

08.03.2011 kl.16:39

Vil ikke uttale meg før du får litt større mage om hvilket kjønn det blir :3 Så søøøte sokker!! :'D

Ser ut som dokk hadde det kjempekoslig da ^_^

Linda :)

08.03.2011 kl.21:28

Blondie Fortenk: Den er grei;) ja, alt var skikkelig gromt, det er så mye mindre enn det ser ut til på bildene:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits