Vinterferie!

Endelig får jeg begynt å skrevet litt igjen! Altfor lenge siden sist.. Det har vært så mye prøver osv osv på skolen i det siste, men nå skal jeg faktisk ikke ha noen prøver før helt i slutten av måneden når vi begynner med heldagsprøver:)

Det var skikkelig godt med vinterferie nå, bare så synd det er torsdag allerede. I helga var vi bare hjemme og ladet opp til resten av ferien. Mandag kjørte jeg, Kjetil og Gunnhild til Tr.heim for å shoppe og litt slik. Jeg fikk endelig tatt industrial, noe jeg har hatt lyst på lenge :D


Ble ikke særlig rød rett etterpå:p


Ser litt bedre ut nå som det har gått noen dager :D

Tirsdagskvelden dro jeg og Kjetil på hytta i Øyer, og her skal vi nok være hele uka. Deilig å være tilbake i Øyer, føler meg så hjemme her. Tenker ofte på hvordan det hadde vært om vi fremdeles hadde bodd her. Ikke det at jeg angrer på at vi flyttet til Øra nei, overhodet ikke:) Uansett, onsdag kom mamma og guttene etter så nå er vi samlet igjen!

Men nå skal jeg og Kjetil en tur oppi Hafjell hvor vi skal grille og kose oss:) Kommer med oppdatering om magen ikveld:D

Q: Hva synes du om industrialen min?
Q: Hvilke piercinger har du?
Q: Hvor er du i ferien?

- Lindz

2 kommentarer

Blondie Fortenk :)

03.03.2011 kl.18:31

Den blei jo knallstilig da :D

Linda :)

04.03.2011 kl.00:43

Blondie Fortenk: Takk for det:D må si jeg er fornøyd selv også ^^

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits