Uke 9!

Da kommer oppdateringen for uke 9! Må bare få nevne samtidig grunnen til at jeg ikke skriver annet enn disse oppdateringene en gang i uka.. Det er rett og slett for mye å gjøre. Jeg har ikke tid! For øyeblikket er det alt skolearbeidet som tar opp tida mi.. Idag (lørdag) har jeg sittet med en norskinnlevering hele dagen, fordi fristen er i morgen. Men satse på at det blir bedre etterhvert. *Håpe* :)


Uke 9+6

Denne uken i korte trekk:

Denne uken hadde vi kunnet hørt fosterets hjerteslag ved hjelp av en doppler. Fosteret har begynt å bevege seg, selv om det fremdeles er noen uker til jeg kommer til å kjenne det. Fosteret har fått brystvorter og hårsekker, og både bukspyttkjertelen, galleblæra og anus er på plass! Hodet er halvparten av hele koppen, og halen er på tur til å forsvinne. I løpet av denne uken har fosteret begynt å utvikle enten mannlige eller kvinnelige kjønnsorgan, selv om det enda er flere uker til vi kommer til å se det. Fosteret veier ca. 2 gram og er ca. 3 cm lang.

- Lindz

7 kommentarer

SK

30.01.2011 kl.00:51

Kult! synd at han/ho mista halen da, hadd vært kult :D

Linda :)

30.01.2011 kl.12:04

SK: Hehe, hadde vært vittig det ja:p men det jeg forbinder med langt fisbein (halebein) er au-au:p

Blondie Fortenk :)

30.01.2011 kl.12:34

Aaaw, har jeg vert deg ville jeg fått ungen nå! 3cm lang bebis! :D haha

Linda :)

31.01.2011 kl.11:13

Blondie Fortenk: off, det tror jeg rett og slett hadde vært UFINT... :p

kristin

31.01.2011 kl.14:44

hei :)

hvordan e formen din da ??? slipper du unna kvalme og slik ???

:)

Linda :)

01.02.2011 kl.10:38

kristin: heisann:) formen er bra den, selv om jeg må innrømme at de to-tre siste dagene har vært litt verre enn før:p er konstant litt svimmel og kvalm, men det er ikke så "kraftig". Håper bare det ikke blir verre slik at jeg må være hjemme fra skolen:)

Blondie Fortenk :)

03.02.2011 kl.21:17

SV: Helt enig! Ikke alle som kler det desverre.. Min var for liten den og! :o Bestiller nye så fort jeg får penger, da får du expanderen din også! :3 =D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits