Uke 8!

Begynner å bli en stund siden jeg la ut noe her nå. I forrige uke var jeg på skolen én hel dag. Fra mandag til torsdag lå jeg hjemme på sofaen med influensa, og ikke en gang da tok jeg meg tid til å skrive. Men men. Har i alle fall tenkt litt. Faktisk. Har funnet ut at det ikke er noe vits i å ta sju magebilder i uka. En dag ser jo magen slik ut, og en annen dag ser den sånn ut. Slik er det bare. Så slik det blir framover nå kommer vi til å ta ett bilde i uka, som jeg kommer til å legge ut sammen med en oppdatering på «ukas nyheter». Og jeg starter NÅ.


Uke 8+6

Denne uken i korte trekk:

Nå ser fosteret mer ut som et menneskelig vesen. Øyelokkene, ørene, overleppa og nesa har begynt å tatt form. Fingre og tær har også begynt å «spire». Hjertet har delt seg inn i fire kammer, og slår 150 slag i minuttet. Fosteret er ca. 1,3 cm lang, og veier ca. 1 gram.

- Lindz

4 kommentarer

24.01.2011 kl.20:07

Åååå , koselig .... <3

Blondie Fortenk :)

24.01.2011 kl.20:32

Awwi :D Ifølge animasjonen t høyre her så ser bebisen din ut som ei reke/beltedyr atm :D

Blondie Fortenk :)

25.01.2011 kl.16:36

SV: Nesten alle tingern va på salg da, så det blei litt over tusenlappen (alle pengan e har iløpet av 1mnd) for alt tilsammen :3

Blondie Fortenk :)

26.01.2011 kl.09:08

SV: Haha, jeg har mine favorittklær, å da blir jo ingenting annet brukt! :o

Lurt å spare! :D Noe jeg har bevist gang på gang at jeg ikke klarer (Y)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits