Svar på spørsmålsrunden!

Her kommer altså svarene på spørsmålene dere stilte meg!

Hvorfor begynte du å blogge??
Jeg begynte å blogge av den enkle grunn at jeg rett og slett bare hadde lyst. Synes det er koselig å sitte og skrive:) Med tanke på svangerskapet fungerer det jo også som en dagbok, så det er en fin måte for familie og venner å følge med på det som skjer.

Vet du hvilke navn du vil ha på bebisn ? Gutt og jente navn
Vi har ikke funnet ut guttenavn enda, men blir det jente skal hun hete Carina:)

Hva sier de i klassen din om at du er gravid? ooog, hvem er din bestevenn i klassen, skal han/henne være fadder?
Hva de sier når jeg ikke er der vet jeg ikke, men jeg har bare fått koselige kommentarer som "gratulerer så mye", "så koselig da" osv! Synes det blir litt feil å skulle «utnevne» en «bestevenn» i klassen. Grunnen til det er at jeg ikke har noen venner i klassen, vi er liksom bare klassekamerater for å kalle det det:) Har ikke kommet så langt som å tenkt på hvem som skal være faddere enda, men dersom en av dem skal være en venn/venninne (ikke slekt) vet jeg akkurat hvem jeg skal spørre! Har ikke snakket med vedkommende enda, så velger å ikke oppgi noe navn foreløbig:)

Husker du hva hestene vi hadde på rideleiren i Valsøyfjorden heter?:)
Jeg husker ikke hva din hest het Cathrine, men jeg tror det var en dølavallak? Min var en fjoringvallak hvertfall, og han het Aaron :) Leste forresten for en god stund siden at de gikk konkurs:/

Tror du bestemor Marianne bli god barnevakt når du skal på fest? ;)
Hehe, det vet jeg hun blir! Et godt menneske fylt med godhet, kjærlighet og omsorg, så tror neppe jeg kommer til å grue meg til å overlate ungen til henne for noen timer:)

Gleder du deg til å bli mamma? Gjerne si hva du gruer/gleder deg mest til :)
Det gleder jeg meg mye til! Det jeg gruer meg til er perioder med sykdom hos barnet. De fleste barn går vel gjennom noen sykdomsperioder(?). Tipper jeg kommer til å ha det vondt inni meg når jeg sitter og ser på at han/hun har det vondt. Det jeg gleder meg til er vel selve «helheten». Men for å trekke fram et par konkrete ting, så må jeg si at jeg gleder meg til å få se det første smilet, så høre det første ordet, og litt slike ting! Ellers er det jo en glede å se han/hun vokse opp, og å være en «støttespiller» gjennom hele livet hans/hennes:)

Hvilken linje går du?
Jeg går tredjeåret studiespesialisering/allmenn på Sunndal videregående skole.

Hvordan var reaksjonen til Kjetil når dere fant ut at du var gravid?
Vi hadde jo hatt en anelse en stund, men den første testen jeg tok var negativ, noe Kjetil ikke trodde noe på:p forsåvidt ikke jeg heller. Så han «tvang» meg til å ta en ny test noen dager senere, og den var positiv. Gleden var stor, men som sagt, vi begge så godt som visste det fra før, så det kom jo ikke som noe sjokk på ham:)

Hvilke blogger leser du?
Det varierer litt, jeg er inne litt her og der for å få inspirasjon osv, men slik fast leser jeg Gunnhild sin, Ariel sin, Sara sin, Marianne sin, SK sin og Therese sin. Mulig det er et par til, men hovedsaklig disse:)

Yndlingsmat?
Noe av det jeg liker veldig godt er taco, nachos, chicken tandori, pizza, og generelt take-away. Måå nesten nevne pinnekjøtt her også:)

Hva sa moren din når du fortelte at du var gravid?
Hun fikk igrunn ikke sagt så mye, hun gråt mest av glede og fikk bare (så vidt) presset fram «e d..sant?» :p Vi fortalte det under middagen nyttårsaften, så de som fikk vite det da var mamma, svigermor, svigerfar og yngste broren til Kjetil:)

Skal ungen døpes?
Ja, ungen skal døpes :)

Hvorfor begynte du å interessere deg for hest? (:
Det husker jeg vel egentlig ikke! Har hele livet mitt ønsket meg hest, og i sjette klasse fikk jeg min første hest. Det er vel mange småjenters drøm antar jeg, nettopp det å få hest:p hvorfor aner jeg ikke, men for min del var det vel kanskje tanken på å ha ansvaret for et så stort dyr, og å kunne ri på det(?). Vanskelig spørsmål:)

Hvilket kles merke liker du best ?
Jeg er i grunn ikke så moteinteressert, så klesmerker bryr jeg meg egentlig fint lite om. Så lenge klærne passer, er gode å ha på seg, og ikke ser helt for ille ut, skal ikke jeg klage:)

Hva heter hesten din ?
Nordlandshesten min heter Mirko, og kaldblodstraveren min heter Svart Blesen :) Har ikke funnet på noen av navnene selv.

Hva skal ungen din hete ??
Dersom det blir jente skal hun hete Carina. Guttenavn har vi ikke funnet enda:)

e du gla i me?
Hadde jeg visst hvem du er, skulle jeg ha svart også, «arve tundal» ;)

var graviditeten planlagt?
Ja, det var den:)

Hva skjer? :D
Akkurat nå sitter jeg og spiser godteri og svarer på spørsmål^^

Hvilke tanker gikk gjennom hodet ditt når testen viste positiv? :O
Et øyeblikk var hodet mitt ganske tomt i grunn.. Det begynte å krible i magen, men er faktisk ikke helt sikker på hva jeg tenkte på. Som tidligere sagt så så godt som visste vi at testen kom til å bli positiv, så det var jo mer som en bekreftelse enn et sjokk:)

Blir det mye råning nå som du har fått lappen? =D
Tror ikke jeg kommer til å råne så mye nei, men det blir jo så klart mer kjøring nå enn før! Kommer jo til å kjøre hver dag til skolen, og ellers har jeg en sterk følelse av at jeg helt sikkert må kjøre nedover for å handle osv for mamma:p

Blir du kjedelig nå som du blir gravid/mamma? :(
En stund kommer jeg nok sikkert til å være det, men skal gjøre mitt beste for ikke å bli totalt «kjedelig» som du kaller det:) Vil ikke at dette skal «ødelegge forholdet» mellom meg og mine venner:)

Fornøyd med Spm så langt? XD
Kjempefornøyd;)

TUSEN TAKK til alle som har stilt meg spørsmål, så håper jeg at jeg har svart bra nok:D Ellers om det er noe, er det bare å spørre:)

- Lindz

6 kommentarer

Cathrine

13.01.2011 kl.19:58

Husker du hva hestene vi hadde på rideleiren i Valsøyfjorden heter?:)

Jeg husker ikke hva din hest het Cathrine, men jeg tror det var en dølavallak? Min var en fjoringvallak hvertfall, og han het Aaron :) Leste forresten for en god stund siden at de gikk konkurs:/

Det var mest bare for å spørre om noe, men ja hesten din het Aron og min het Blåa:) Så synd at de har gått konkurs da:/

Linda :)

13.01.2011 kl.20:18

Cathrine: stemmer det, nå husker jeg :)

Ariel

13.01.2011 kl.22:47

Gode svar ^^ Kos at du leser bloggen min (så ofte som jeg oppdaterer) xD Leser bloggen din hver gang du oppdaterer hverfall :-)

Linda :)

13.01.2011 kl.23:27

Ariel: Koselig å høre:D Har du ingen nye innlegg leser jeg bare de "gamle" om igjen^^

Gunnhild

14.01.2011 kl.09:16

Buhu, fikk ikke sendt inn spm. dataen/nettet klikka :'/

Va ikke så ekstremt seriøse spm. uansett 8D

Linda :)

14.01.2011 kl.10:24

Gunnhild: oh noez:o Er ikke for sent å spørre, om det er noe du lurer på som du ikke vet da^^

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits