Piercingzz:D

Idag fikk jeg endelig pakken min fra Crazy Factory:D Har ventet spent som juling siden 28. desember. Anyways, her er de:D:D


Nesepiercingene


Navlepiercingene. De så mye finere ut på nett. Ble faktisk ikke så fornøyd med de da jeg prøvde de.


Flere navlepiercinger.


Ørepiercingene. De øverste er helix (som jeg ikke har tatt enda), nederst vanlig "hull" i ørene.
De ser nesten svarte ut på bildene, men de er blanke.

Gleder meg til jeg får utvidet hullene i ørene så mye at jeg får til å bruke de "tjukkeste" av ørepiercingene. Synes selv de var veldig stilige :D For disse 16 piercingene betalte jeg til sammen ca 360 kr, og det er slett ikke ille:) Meningen var å kjøpe noen tungepiercinger og industrial-piercinger også, men syntes faktisk det var et dårlig utvalg, så det ble ikke til at jeg gjorde det. Burde sikkert ha skaffet meg "gravid-piercing" også. Vet at noen ikke er nødt til verken å ta den ut eller bytte til "gravidpiercing", så jeg er ganske usikker på hva jeg burde gjøre. Litt vanskelig å skulle se det an også, men det er jo en veldig individuell greie, så det vel ikke så enkelt å skulle spørre noen om hva en burde gjøre heller. Men vi får se, finner det sikkert ut:)

Men nå skal jeg spise og legge meg etterhvert, så god natt :D

- Lindz

Q: Så du noe her du likte, evnetuelt noe du overhodet ikke likte?
Q: Har du noen erfaringer med navlepiercing og graviditet?

3 kommentarer

Cathrine

09.01.2011 kl.00:46

Ang navlepiercing, ser det er noen på forumet som har det og de bruker enda vanlige piercinger:) Noen av de har begynt å få så stor mage at de syns det er ubehagelig med piercing og har rett og slett måttet ta den ut for resten av sv.skapet.. Så dette tror jeg er veldig individuellt:) Du finner nok tidsnok ut av det.

Fine piercinger du har kjøpt, liker de:D

Gunnhild

10.01.2011 kl.08:39

Ville kjøpt en bioplast "gravidpiercing" som du kan sette i når "hullet" begynner å bli utvidet :)

På bilde 2 har jeg piercingen til venstre, ble fornøyd jeg :o Piercing 2 er forresten belly-chain piercing :3

Masse tøft :D

Linda :)

10.01.2011 kl.08:54

Takk:D Har tenkt å bestille en i bioplast, så det blir nok det om ikke så altfor lenge. Jeg synes de alle sammen var fine, men jeg passet dessverre ikke i dem:/ Tenkte meg at det var det.. Var ikke den jeg bestilte, men det det har ikke så mye å si:)

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits