Utfordring

1. Skriv 10 ting om deg selv
2. Legg ved et bilde av dine beste minner, og skriv om det
3. Legg ut et bilde du liker, og fortell hvorfor
4. Legg ut et bilde du ikke liker, og fortell hvorfor

Ti ting om meg selv

- Jeg ELSKER piercinger<3

- Aldri prøvd røyk, snus eller narkotika.

- Jeg er gravid, for den som ikke visste det.

- Jeg har èi true venninne. Hun har jeg forresten kjent hele livet.

- Aldri vært helt god, kommer nok aldri til å bli det heller.

- Jeg elsker å feste.

- Jeg vil helst ha vannet i dusjen så varmt at jeg nesten brenner meg, for så å avslutte med iskaldt vann. Ja.

- Store daffeklær er det beste jeg kan ha på meg.

- Begynner å gå tom for fakta... Har det største sovehjertet nord for Dovre.

- Har en ufin tendens til å være meget detaljert når jeg skal forklare noe (trying to get rid of it).

Mine beste minner

3. oktober 2009. En dato jeg bare må nevne.

Det var fest hjemme hos en venn av meg, og det var på denne festen jeg traff Kjetil. Jeg hadde jo visst om han, altså sett han et par ganger, men aldri kjent ham. Etter denne festen begynte vi å snakke og ble bare mer og mer kjent, og 18. november 2009, min bursdag, ble vi sammen. Siden 13. januar 2010 har han bodd hjemme hos meg. Rart å tenke på at vi nå er forlovet og venter en liten en:) Elsker deg<3
Random bilde fra festen forresten.

 

Alanya sommeren 2010 hvor jeg og Kjetil forlovet oss.

Dagene var ikke så innholdsrike som de kanskje burde vært. Soving, lunsj, stranda, hjem for å dusje, ut på restaurant. Samme rutine hver dag. En av de første kveldene vi var der dro vi på en Restaurant som heter Linda's Restaurant. Vi ble kjempegode venner med de som jobbet der, og en av servitørene, Serkan, tok oss med til Dim River oppi fjella. Dette var en stor opplevelse, og jeg ønsker virkelig å dra tilbake hit. Vi tilbrakte jo hver eneste kveld og natt på den restauranten! Det siste jeg og Kjetil gjorde før vi dro hjem igjen, var å løpe tilbake til Linda's for å ta farvel med gjengen. Jeg tydde til tårene, noe som sier litt.

Lykke, hunden vår.

24. september 2010 kjørte jeg og Kjetil til Gausdal for å hente Lykke, drevervalpen som mamma på forhånd hadde kjøpt til meg på bursdagen min 18. november (rar setning). Det fins ikke tvil om at denne lille rakkeren har gjort livet vårt mer innholdsrikt. Det er mye arbeid med en liten valp, spesielt når den begynner å komme seg oppi sofa og oppå bord selv. Kan ikke la henne være alene et sekund uten å ha ryddet bort absolutt alt som står på bord og slik. Nå høres det ut som om jeg bare klager, men hallo. Det er en av ulempene med dyr, men så klart er det verdt det. Hadde ikke ville byttet henne vekk mot noe. Verdens grommeste, søteste, nydeligste, mest sultne vesenet på jord. Hun får oss til å gapskratte hver eneste dag, og hun bare er såå god:D

Et bilde jeg liker, og hvorfor

Jeg liker dette bildet, fordi når jeg ser på det ser jeg virkelig hvor heldig jeg er. Jeg har alt jeg hovedsaklig trenger rundt meg, og den følelsen er så god. Jeg har det bedre nå enn jeg noen gang før har hatt det, og den følelsen er ubeskrivelig.

Et bilde jeg ikke liker, og hvorfor

Jeg liker ikke dette bildet, fordi jeg blir lei meg når jeg tenker på alle løskattene og hundene rundt omkring. Kan hende mange av dem har det bra, men i mitt hode går de rundt sultne og er ensomme. Er de skadet får de heller ingen hjelp, de blir jaget vekk fra offentlige steder osv. Jeg synes rett og slett synd i dem. Dette er forresten fra en ferietur på Rhodos i 2009.

Q: Noe som sjokkerte?

- Lindz

3 kommentarer

SK

06.01.2011 kl.12:54

Ingenting som sjokkert nei, søt historie om de å kjetil :D

Lykke må vær ein av dem søtast hundan e har sjett ^^

håh:D

Linda :)

06.01.2011 kl.13:15

SK: Hehe,takk for d:D kort fortalt da^^

Jaa,ho e grommast læll^^

Kjetil

06.01.2011 kl.15:40

du e nå bærre grommast å best da gullet ;*

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits