Karate Kid..damn!!

Så nettopp The Karate Kid sammen med Kjetil, og steike FOR en film..!! Satt med frysninger så og si konstant! Det er slik at jeg har lyst til å se den igjen med en gang liksom..! Det er en av de sykeste filmene jeg noen gang har sett! Følte bare for å få sagt det:p Anbefales på det sterkeste!

Meen.. Nå er det natta og vel gå det, tidlig opp imorgen for å kjøre til Molde på sesjon:) Blir vel en liten runde med julegavehandel etter det også tenker jeg. Gleder meg, though det blir hardt å stå opp halv 7.. :o Er liksom ikke laget for slik jeg.. Menmen, la gå :D

God natt, sov trangt :D

Q: Har du sett Karate Kid, og hva synes du om den?

- Lindz

3 kommentarer

SK

14.12.2010 kl.23:42

Har ikke sett den nye enda vis det var den du mente?

Er det ikke gørr med Moldetur 2dager på rad? xD

Linda

15.12.2010 kl.17:44

Var den jeg mente ja! Den MÅ du se!! Litt gørr med tanke på at jeg måtte opp før 7 hver av dagene..men ellers helt greit:)

Blondie Fortenk :)

16.12.2010 kl.15:15

SV: Aww, takk d samme pissi :D

Skriv en ny kommentar

Linda :)

Linda :)

19, Sunndal

Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg er ei jente på 19 år som lever lykkelig på en gård sammen med min lille familie. 18.11.09 fant jeg lykken sammen med Kjetil, 26.6.10 ga han meg sitt ja, og 16.8.11 fikk vi ei lita prematur jente som betyr alt for oss. Drømmen nå er å gifte oss og bygge oss et eget hus. Her inne kan du ta del i vår hverdag, min interesse for interiør, og alt annet som hører med. Høres dette interessant ut, legg meg gjerne til som venn. Dersom du lurer på noe eller har lyst til å sende meg din fødselshistorie eller andre historier(noe jeg blir glad for), kontakt meg gjerne på linda_nysveen@hotmail.com!

er innom nå

Lilypie First Birthday tickers

bloglovin

Norske blogger


Besøk nettbutikken illusion.no i dag!Kategorier

Arkiv

hits